W32 Jeefo Lu Exeleri Tamir Etmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    yafff w32 jeefo bulaştı büssürü exeye siliyo antiler repair etme yolu warmı program falan filan?

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

bi de Türkçe yazsan :) bulaşan virüs exe leri mi tahrip edio diosun? onun repair şansı yok diyebilirim, ancak sistem geri yükleme, veri kurtarma vs programlarıyla yapabilirsin belki, ama o virüs paso işlem yaptığı için o programların da çalışma prensibini s.kebilir, yani anlıcağın derhal herşeyi dvd ye çek, bana bi program yazacan 6 sene oldu, bak Allah cezanı verio işte :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varol53
    Varol53's avatar
    Erkek
    O virüse o kadar uğraştımki..ama sonunda etkili olan bu programdı.. BuyurLink:
    http://rapidshare.com/files/70889958/jeefo_viruesue_temizleme.rar  sen gene bi virüs taramasından geçir ne olur ne olmaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varol53
    Varol53's avatar
    Erkek

ha birader o programların dönüşü yoktur.. benim verdiğim programla Jeefoyu  temizle.. sonra bdaha olmaz..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varol53
    Varol53's avatar
    Erkek
    hacı .. ben 6 7 kez format atmıştım.. hiç değişiklik olmamıştı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MRT_Ge-Force
    MRT_Ge-Force's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla kasper temizleyebiliyor ancak ne kadar temizlediği tartışılır çünkü temizlenen dosyalardan genelde tam verim alınamıyor,av nin direk silmesi daha mantıklı fakat şansını deneyebilirsin bazen güzel sonuçlarda vermiyor değil.

Birde bilgisayarına jeefo tarzı virüs bulaşan arkadaşlara önerim av taramanızı güvenli modda yapın kesinlikle daha iyi sonuçlar alırsınız birde eğer direk format atarsanız yedek aldığınız dosyalara dikkat edin çünkü jeefo kendini başka dosyalara kopyalayan bir virüs yedeklerinizi daha sonra kullandığınızda başınıza iş açabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

bi de Türkçe yazsan :) bulaşan virüs exe leri mi tahrip edio diosun? onun repair şansı yok diyebilirim, ancak sistem geri yükleme, veri kurtarma vs programlarıyla yapabilirsin belki, ama o virüs paso işlem yaptığı için o programların da çalışma prensibini s.kebilir, yani anlıcağın derhal herşeyi dvd ye çek, bana bi program yazacan 6 sene oldu, bak Allah cezanı verio işte :D 

-----------------------------
    güvenli mod diye bişi var neyi sikiyo o =O) + unut sen proyu +hepiniz yanlış biliomuşunuz tamir edilebilio ettim bilem fıstık gibim oldu :D

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 2116 Toplam Mesaj: 7