W7 Dil Değiştirmek
-
arkadaşlar windows 7 prof işletim sistemi var x64
dil değiştirmek istiyorum fakat bir türlü beceremedim
nasıl yapabiliriz internetten bakıyorum bir ayardan oluyormuş oda w7 ultimate sürümünde varmış o ayar diğerlerinde yokmuş
nasıl yapabilirim varmıdır başka bir çözümü
hayırlı sabahlar
-
Evet sadece ultimate ve enterprise destekliyor normalde.
Vistalizator ile dil paketi ekleyebilirsiniz diğer versiyonlara. Google a yaz sitesi çıkar zaten, hem vistalizator u indirceksin o siteden , hemde uygun dil dosyasını , sonra programı çalıştırıp dil dosyasını göstereceksin, 15 dk falan sürer entegre etmesi, sonra yukledigin dili seçip restart edeceksin.
-
-
Cyber bunu yazdı
hocam format atar atmaz w7 update kapatıyorum kasma felan yapıyor açmam gerekiyor mu
-
Vistalizator ile dil paketini yüklerken bazı updateleri indirmeni ister, onları manuel olarak yükleyip sonra dil paketini yükleyebilirsin.
-
Cyber bunu yazdı
Vistalizator ile dil paketini yüklerken bazı updateleri indirmeni ister, onları manuel olarak yükleyip sonra dil paketini yükleyebilirsin.
+1
-
2 güncelleme yaptım dili değiştir dedim değiştirdi
Yeniden başlatma gerekiyor dedi başlattım pc açılıyor siyah ekranda kalıyor
Amına kodumun güncelleştirmeleri
Formatla uğraşcaz yine
-
RimPalace bunu yazdı
Formatla uğraşcaz yine
Hala aynı durumdaysan, team ver halledelim.
-
whoobay bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Formatla uğraşcaz yine
Hala aynı durumdaysan, team ver halledelim.
Bilgisayar açılmıyor ki hocam
Hoşgeldiniz yazısı varya oraya geliyor ama siyah ekran olarak sadece fare imleci gözüküyor
-
Valla 100den fazla bu programla tr dil paketi yükledim , hiç bir problem yaşamadım , muhtemelen updatelerle ilgili sıkıntı çıkmıştır
-
yaptım davarı
usbye format şeysini yazdım kurmadım onar dedim 15dk bi takıldı kendisi sonra tamam dedi açıldı