W810i Telefona Flash Player Program Lazım
-
Müridler merhaba. Arkadaşlar bende W810i sony ericcson telefon var bu telefonda önceden sitelerdeki videolar i izliyordum yanlislikla bookmark tan dosya sildim ondan sonra video flash oynatıcı olan siteleri açmıyor. Google den flash player bakıyorum
-
Indirdim bi kac tane ama desteklenmeyen format diyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bu tip tel. Olan varsa onun bookmark ında internet uzantısı olarak ekli neler var bende yazayım hepinize iyi günler
-
Telefonun swf açar ama flv açmaz boşuna kasma .
-
bende de bu telefondan vardı ama hiç kendi tarayıcısından internete girmedim opera mini kullanıyodum facebooktaki videoları oynatmıyodu telefona indiriyodu.
-
kalemlık adamım sagol bu mını cok ıyı oldu.
-
bide 2 aydır sony ericson hazel j20i kullanıyorum telefonu değiştirceksen tavsiye ederim. fiyatı uygun sar değeri düşük wifisi görüntülü konuşması var 5mp kamera en güzel yanı youtube seyrediliyo ve google maps gps
-
kalemlik bunda da you tube izleniyor ama diğer siteleri izlemiyor. ama önceden izliyordu dosya silindi sadece you tube izliyor neyse askerlik bitsin güzel bi telefon alırım burda samsung gold wave ler güzel
-
bu telefona bolt browserı yükle videoda izlersin hem ayrıca bolt bu telefonda çok iyi performansta çalışıyor
edit: google bolt diye ara ilk sırada çıkar dual versionu yükle en iyisi o
Toplam Hit: 1609 Toplam Mesaj: 8