Wacom Grafik Tablet (Sürücüsü Hakkında)
-
Dün grafik tabletimin güncel sürücüsü yayınlanmış onu yükledim ilk başta sürücüyü indirdi ve sonrasında yükleme için ayrı bir pencere belirdi ELDOS isimli bir eklenti mi artık nedir bilmiyorum izin vermem için onay istedi ben de verdim.
Wacom firması uyduruktan işler için böyle birşey yapmaz diye düşündüm ama sonrasında kafamda soru işareti kaldı neyin nesidir diye araştırdım çözemedim.
ELDOS isimli bir eklenti olsa gerek grafik tablet üzerinde amacı nedir hiç bir fikrim yok.
Şimdiye kadar ara ara 2 kez ekrana saniyelik bir pencere gelip kayboldu ne olduğunu çözemedim arka planda çalışan bir şey mi artık bilmiyorum.
Bu ELDOS isimli şeyden şüphelendim
Bilenleriniz var mı neyin nesidir bu ELDOS eklentisi?
Ve nasıl silebilirim?
-
Hocam tablet ekranlı mı ? Ne amaçla kullanıyorsun. Sorunun hakkında bilgim yoktur bu arada :) Ben AutoCAD için almayı düşünüyorum ne dersin ?
-
seadog bunu yazdı
Hocam tablet ekranlı mı ? Ne amaçla kullanıyorsun. Sorunun hakkında bilgim yoktur bu arada :) Ben AutoCAD için almayı düşünüyorum ne dersin ?
Ekranli olan modeller felaket pahali TL degeri git gide dustugu icin alinmaz.
Vector cizimler icin kullaniyorum Ai, Ps icin falan diyebiliriz.
Autocad icin durum ne olur bilemem alisma sureci falan var baslarda biraz zor olabilir.
-
OCEANUS bunu yazdıseadog bunu yazdı
Autocad icin durum ne olur bilemem alisma sureci falan var baslarda biraz zor olabilir.
Hocam bende vector çizim yapıyorum bi ara arşivimi atayım sana
-
SaviorAngel bunu yazdıOCEANUS bunu yazdıseadog bunu yazdı
Hocam bende vector çizim yapıyorum bi ara arşivimi atayım sana
Eyvallah sagol :)
Bu ELDOS'un ne oldugunu bileniniz yok mu arkadaslar?