Wallpaper Yapmak...
-
arkadaşlar dün forumda arama yaptım arkadaşlarımızın yaptığı wallpaper'ları gördüm bu arkadaşlar bunları nasıl
yapıyor hangi programlar kullanıyorlar link verebilirseniz ve birazda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden. -
photoshopta yapıyorlar genelde
-
photoshop gibi bi program olabilirmi :)
-
-
Niye photoshop da takılı kalıyorsunuz ki ?
Fireworks u var bu işin...
-
Ya düzenleme yapıyorum fotoşopta az çok ama sıfırdan wallpaper yapmayı asla beceremem :( mesela
http://www.pislick.net/v2/urunler/detay/urun_695.jpg şu resimde üstte yumuşak hatlara sahiç çizgiler fln var o tarz şeyler
yapmak istiyom ama hiç bilmiyom nası olduğunu,ve fotoşopta efektleri şunları bunları öğrenmek onları yapmakta pekte
yardımcı olmuyo bana :) -
En rahat calisabilcegin programlarin basinda Photoshop gelir cok genis kaynaklar tutorial siteleri falanda var ben photoshop calis derim
-
fotoşopa alternatif olarak gimp i önerebilirim baya hoş sonuçlar elde ediyorum kendini geliştirmek istersen tutorial filan
yönünden belki fotoşop bu olayın en büyüü ama çeşitli nedenlerden kullanamıyorsan fotoşop Gimp en iyi alternatif. Gimp
le neler yapılabilir die düşünüyorsan biraz araştırma yapman yeterli.Rude o senin yapamadığın yumuşak çizgi olayı war ya swirl denen teknik inkscape le yapılıyor bildiim bir çizgi çiziyosun daha
sonra bir baklava dilimi çiziyorsun ayrı sonra baklava dilimine çizgiyi takip et diyorsun oluyor -
Fireworks günümüzde kullanabilecek en basit programdır.Banner yapımından
Webtasarıma logo yapımından broşüre kadar herşeyi yapabilirsin.Corelde yapılan
vektörel çizimleri dahi yapmak mümkün.Fireworks kullan Rahat Ol : )
Toplam Hit: 3190 Toplam Mesaj: 9