folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wan Da Otomatik Gecis Yapan Router Onerisi

Wan Da Otomatik Gecis Yapan Router Onerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Elimde 1 adet rj45 ile gelen internet 1 adette usb modemim var. anlik internet kesintilerini onlemek icin onerebileceginiz bir router varmidir. draytek falan biliorum ancak cok pahalilar daha ekonomik biseyler arastiriyorum onerisi olan veya kullanan marka model soylerse cok sevinirim veya hic bise yoksa bu sistemin adi nedir en azindan onu bile ogrensem yeterli olur 

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Mikrotik :)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    EntelKoylu bunu yazdı

Mikrotik :)

Begendim olabilir aslinda :) bu arada buldum asusun bazi modellerinde dual wan ozelligi mevcutmus alip deneyecegim artik

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

yazılım ile yapsan ?

monowall filan yapar bu işi. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

hocam senın dedıgın olayı load balance ile yapıyolar lakı cok saglıklı degıl denemek ıcın of senseyı bır makınaya kur  google da yeterı kadar dokumanı var zaten

halledersen beles olmus olur.Lakin biz pek randıman alamadık,sonrada mıkrotıkte scrıpt yazmıstık 1 dk da bır google pıng cekıyor eger cevap alamassa wan2 ye gecıyor oda yoksa wan3 e

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

draytek fiyat yüksek dediğin için

Cisco RV042 işini görür 

TP-Link TL R480T+ daha da ucuz diosan :)

TP-Link TL R470T+ işini görür

Bu cihazların hepsi multi wan load balancer cihazlardır kopma sorunu yaşamazsın fakat şöyle sorunlar yaşayabilirsin özellikle bankacılık işlemleri sırasında anlık ip değişimlerinde çıkış yaptırdığı için ssl işlem yapan yani 443 portu işlemleri tek wan a sabitlemen gerekir yoksa sürekli banka bağlantılarında yeniden giriş ekranına düşer networkteki makinalar. 

ZzZzZzZ...!
Toplam Hit: 1160 Toplam Mesaj: 6
load balance desem degil otomatik wan gecisi