WAP Sitesi (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar 6600 telefonumdan tagtag da chat forum yapabilirmıyim? Hazır kod olan varmı?

#....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    :|

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    Yoqmu?

#....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    yoq |:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

tagtagdan chat forum yapamazsın. piyasada çalıntı kodlarım var kullananı yaşatmıyorum :) hitmobilin kodunu bulabilirsin anca ki onu da tavsiye etmiyorum çalıntı kullanma.. techtr.net gel tbt müridi olduğun için 1 yıllık 100 ytl ye yeni sistem kiraya veririm.

para veremem diyorsan chatal.org dan aç kendine bitane tagtagdan kendi siten varsa at linkini oraya 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    Sagol techtr güzel ama ben öylesine hani denemek icin yapacaktım chatal dan aldım onun sistem ayarı tutmuyo kendini sıfırlayip duruyo techtr şimdi alamam

#....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

yabancılarda çok var ancak forum yok detaysız üyeliksiz şekilde..  üyelikli bitane vardı onda da forum yoktu sanırım ama güzeldi aklıma gelmiyor şimdi adresi bir çok dil seçeneği vardı. ücretsiz sunulan lavairchat var wml ve xhtml tarzında yabancı sitelerde modları vs de var ya da mobilustun kodları var yine piyasaya verilmiş bunlarla kendine free hostlardan açabilirsin chat sitesi eğer kodlama veya kurulum bilgin varsa.

edit: http://chatx.ws/ var az önce baktım beğendim sistemi ama ingilizce istersen burdan yap bişeyler

Toplam Hit: 1996 Toplam Mesaj: 7