folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Warcraf3 Wepla Sorun(Yardım??

Warcraf3 Wepla Sorun(Yardım??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Barisates
    Barisates's avatar
    Erkek

Wepladan dota oynardım eskiden(1 ay oldu:D)...Format atınca tekrar yükledim frozen throneda problem yok gayet temiz açılıo da w3l üzerinden açmak istediğimde ""wrong game.dll version(needing v118)"" dio.Oynayan arktan aldım game.dll dosyasını yine olmadı.Bi anlayan varsa bi yardım eder mi???

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/71671902/WaxxiInstaller.rar

bunu bi çekip yükler misin hocam http://www.rtk.gen.tr den aldım linki.

Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Barisates
    Barisates's avatar
    Erkek
    Bu yüklü ztn hocam bundan sonra verio hatayı:S normal oyuna girince versiona bakıorm 1.20c gözüküo da w3l açılmıo kafayı yicem bulamadım yolunu 10 kere yükledim oyunu patchi:S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

biraz google'a baktım da kesin bi çozümünü söyleyen yok, kimisi norton'u sildim düzeldi diyo, kimisi wireless klavye-mouse driverını sildim oldu diyo, vista'nın UAC'ını açıp w3l.exe'yi administrator olarak çalıştırın falan diyen var.

birisi de birkaç şey yapın olur demiş, dedikleri şunlar:

- oyunun yüklü olduğu klasörü kopyala (default olarak C:\Program Files\Warcraft III olması lazım)

- bilgisayarım'a sağ tık > özellikler > gelişmiş sekmesi > Ortam Değişkenleri

- Oraya Yeni değişken oluşturup ilk başta kopyaladığın oyunun hedef satırını yapıştır diyo ama hangisine olduğunu söylemiyo denersin ikisini de

ahanda aslı da burda http://www.war3.co.za/forum/viewtopic.php?p=110589

inşallah çözülür haydi kolay gelsin 

Metallica Rules
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Barisates
    Barisates's avatar
    Erkek
    Eywallah çok saol da bunlar da işe yaramadı neyse ya yarın adam gibi uğraşcam bi daha bakalım sinirden düşünemez oldum uyuymak lazım:DSaol tekrardan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    oyunla alakalı bi sorun wardır bende bi çok kez yükledim falan ama hep aynı patchi kullandım bi farkı yok yani oyunu bi daha silip kurmayı dene yada başka kaynaktan kur

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    hocam o sorunu bendede verio ama şöle durumda bilgisayarı kapayıpğ açtıım zaman need v118 hatası tekrar kapayıp açtıım zaman sorun olmuo(yeniden başlatma diil bildiin kapatma)

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
Toplam Hit: 3299 Toplam Mesaj: 7