folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Warcraft III + Yeni Pach 1.23A



Warcraft III + Yeni Pach 1.23A

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL-X
    ReaL-X's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2008
    Erkek

    Oyunun Kurulmus ve Pachlenmis Hali'ni indirmek icin asagidaki Linkten Ulasabilirsiniz.

    Kurulmus Oyunun Linki Upload devam ediyor.. bilginize Simdi cekerseniz error alirsiniz..


    http://rapidshare.com/files/215946203/Warcraft_III.rar ( EuroBattLe ) ( Boyutu 1,13 GB tir )

    Not : Rapidshare Premium Uyeligi olanlar icin Tek Linktir...! Free Userler indiremez..

    1. Önce W3Fixer programını indiriyoruz ve patchı sıfırlıyoruz

    http://rapidshare.com/files/215942443/W3Fixer.rar
    rar pass : ReaL-X.LinosNet ( Buyuk Kucuk Harf duyarlıdır )

    2. Sonra Warcraft 1.23a Patch'ını indiriyoruz ve kuruyoruz
    http://rapidshare.com/files/215942541/War3Patches_TFT_123a_enUS.rar
    rar pass : ReaL-X.LinosNet ( Buyuk Kucuk Harf duyarlıdır )

    3. Daha sonra XPAM(Euroloader 1.23)'ı indiriyoruz ve Warcraft III klasörünün içine atıyoruz ve kuruyoruz

    http://rapidshare.com/files/215942013/xpam.rar
    rar pass : ReaL-X.LinosNet ( Buyuk Kucuk Harf duyarlıdır )

    4. Kurulumlar bittikten sonra masaüstünde aşağıdaki simge çıkacaktır

    5. Bu simgeye çift tıklayarak oyuna girebilirsiniz...


    ReaL-X.LinosNet iyi oyunLar DiLer..

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2009
    Erkek
    saol güzel paylasim

    Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek

    http://rapidshare.com/files/215946203/Warcraft_III.rar ( EuroBattLe ) ( Boyutu 1,13 GB tir )

    Oyunun kurulumu bende var sadece bunu indirmesem diğerlerini bendeki kurulumun üstüne kursam çalışır mı yoksa bunda da ayrı bir crack falan mı var.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek
    oyun hakkında bilgi verebilicek varmı ?

    Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    ne değişiklik geldi bu patchle?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL-X
    ReaL-X's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2008
    Erkek

    http://rapidshare.com/files/215946203/Warcraft_III.rar ( EuroBattLe ) ( Boyutu 1,13 GB tir )

    Bunu indirmenize gerek yok ben pachi yapamayanlar  icin koydum..

    EuroBattLe'e girmek icin 1.23a pachin yuklenmesi gerek aksi halde onlinedan EuroBattLe giremezsiniz.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    yeah

    "Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL-X
    ReaL-X's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2008
    Erkek

    Dota Allstars Geniş Açıklama

    - Güçlü olanın ve çok uzun oynayanın değil, strateji kullananın ve yeteneği olanın kazandığı bir oyun mu aradınız?

    - Haftalarca skill kasmak, sonra da adaletsizliklerden sıkılıp emeklerinizi bir kenara atmak size göre değil mi?

    - Benim vaktim kıymetli, eğlenmek istiyorum, vakit öldüremem mi diyorsunuz?

    - Günler süren turnuvalarda eğlencenin dibine vurmak mı istiyordunuz?


    Onine Warcraft III ve Frozen Throne ile; DOTA, footman, Age of Myths gibi özel versiyonlarını, kötü bir bağlantı ile bile, "orjinal CD olmadan" oynayabileceğiniz ücretsiz, battle.net türü multiplayer serverları var. Bu topic bu serverlar da nasıl oynayabileceğinizi anlatıyor.


    Özellikle de Warcraft III TFT'nin en popüler haritasının ve pek çok yönden çok daha üstün ve detaylı bir RPG'nin, yani DOTA'nın, nasıl oynanabileceği hakkında bir klavuz hazırlamaya çalıştım. Umarım işe yarar.

    DOTA Nedir?

    DOTA (Defense of the Ancients), Warcraft III adlı oyunun Role-Play yönüne ağırlık verilerek, özel bir haritada, 5şar kişiye varan takımlarla oynandığı bir versiyonudur.

    PvP (player versus player / oyuncular arası savaş)'a dayanır ve "Level Based" (deneyim seviyesine dayalı karakter gücü) sistemi esas alır.

    Ancak bir oyun 30 dakika ila 4 saat arası sürdüğü için "Skill Kasmak" olarak tabir edilen saçmalik vaktinizi almaz, her anı eğlence doludur ve takım oyunu esas olduğu için en zayıf karakter bile hayati rol oynar.

    Harita ortasından geçen dere ile ikiye bölünmüştür. İki farklı köşede Sentinel (gözcü) ve Scourge (bela) adı verilen takımların üsleri bulunmaktadır. Bu üsler birbirine harita boyunca uzanan ve ormanın ortasından geçen 3 farklı koridor/yol ile bağlanmıştır. Koridorlar üzerinde, iki takımın ateş gücü yüksek kuleleri dereye kadar uzanır.

    İki farklı takımın üssünden sürekli zayıf yaratıklar (creepler) spawnlanır (yaratılır). Bu creepler koridor üstünde sürekli olarak savaşmaktadır. İki takımın heroları da bu savaşa destek verip koridor üstünde ilerleme sağlamaya ve düşman kulelerini yok etmeye çalışır.

    Nihayi amaç rakip takımın üssünü işgal etmek ve üssün derinliklerinde bulunan Ancient'ı (kutsal artifact / kadim güç) yok etmektir. Düşman üssünde yok ettiğiniz her bina (rax / barracks) düşman creeplerinin zayıflamasını sağlar.

    Doğru zaman da vurup kaçmak, doğru skilleri/büyüleri kullanmak, doğru itemlar almak oyunun kaderini belirler.

    Oyun başladığında oyunu kuran kişinin (host) belirlediği moda göre 76 karakterten (herolar/kahramanlar) biri rastgele size verilir veya siz seçersiniz. Her karakterin kendine özgü büyüleri ve yetenekleri vardır. Kimisi görünmez olup zayıf karakterlere arkadan saldırır (assasin/katil), kimisi büyücüdür, kimisi ise kutsal güçlerle donanmış savaşçılardır (knight).

    Oyun sırasında, çevrenizde düşman creepleri öldüdükçe az miktarda altın ve exp(experience/deneyim) kazanırsınız ancak asıl kaynak düşman kahramanlarını öldürmektir. Öldürülen kahramanlar bir süre sonra kendi üssünün derinliklerinde tekrar spawnlanır.

    Heroların hepsi çok farklıdır ancak dengelenmiştir. Kimisi çok kolay ölür ama çok etkili büyüler yapar, kimisi zayıftır ama görünmez gezebilir veya uzaktan saldırabilir, kimisi ise çok güçlüdür. Takım olarak kullanabileceğiniz sınırsız farklı strateji vardır.



    Heroların Özellikleri

    Kahramanlarımızın güçlerini Skillleri(beceri/büyü) ve statları(yetenek) belirler. Level(seviye) 1den başlarsınız ve deneyiminize göre Level 25'e kadar çıkabilirsiniz. Statlarımız 3 tanedir:

    Strength(Güç): Hit pointinizi(sağlık puanı) ve hit point regenerasyonunuzu(sağlık puanınızın geri kazanım hızı) belirler

    Agility(Çeviklik): Attack speedinizi(vuruş hızı) ve armor(zırh)unuzu (defans kabiliyetiniz, ne kadar az zarar aldığınız) belirler

    Intelligence(Zeka): Manananızı(büyü kaynağı) ve mana regenerasyonunuzu(geri kazanım hızı)

    Skillerimiz 5 tanedir. İlk 3'ü birinci leveldan başlanarak alınabilen; büyü, saklanma, transport(ışınlarnma), sessiz yürüme, kombine saldırı, sırttan bıçaklama, vs vs dir. 4'üncü skill ulti olarak adlandırılan ve 6/11/16ıncı levellarda gelen, heroya özel güçlü bir beceridir. 5inci skill ise statları kalıcı olarak arttırmaya yarar.



    Dota Nasıl Oynanır?

    - Öncelikle http://www.getdota.com/ - http://www.getdota.com/ adresinden Dota haritasını indirip "C:\Program Files\Warcraft III\Maps\Download" dizinine kaydetmelisiniz.

    - Warcraft III battle.net bağlantısını kurduktan sonra, Warcraft III oynarkenki gibi "PLAY" tuşuna basmak yerine tepeden "Custom Game" seçeneğini seçmelisiniz.

    - Karşınıza çıkan, o an açık olan bi seçenekten size yakın bölgelerdeki insanların oyununa "join (katılmak)" yapabilirsiniz. Ancak size yakın ülkelerin oyunlarına katılmalısınız (özellikle internet kafelerden bağlanıyorsanız), yoksa lag(yavaşlatma/takılma) yaparsınız. Oyun açan kişiler başlığa genelde ülke kodlarını yazarlar.

    - Yada iyi bir bağlantıya sahipseniz "CREATE" seçeneği ile kendiniz oyun açabilirsiniz. Ancak iyi bir oyuncu olana kadar oyun açmamanızı tavsiye ederim.

    - Sadece Türklerle oynamak isterseniz, oyun ismini tr332 gibi bir şey yapın.
    Yada Türklerin kanalına ("tr" kanalı) giderek orda açılan oyunları takip edin, böylece hiçbir oyundan yabancı olduğunuz için atılmazsınız. Türk kanalına bağlanmak için Battle.nete ilk bağlandiğinizda "CHANNEL" seçeneğiniz tıklayıp "tr" yazarak "JOIN" yapınız.

    - Oyun sırasında karakterinizin yetenekleri için kısayol tuşlarını kullanınız. Aksi taktirde yavaş kalırsınız ve kombine saldırılar yapamazsınız. en azından ikisini kısa yol tuşları ile, diğerlerini mouse ile kullanınız.



    Hepsi bukadar. ANCAK ŞİDDETLE UYARIRIM Kİ DOTA BAĞIMLILIK YAPAR! Ultima Online ve Knight Online oynamış bir insan olarak söyliyorum ki Dota çok daha güzeldir ve bağımlılık yapar. Ancak skill kasmak olmadığı için vaktiniz boşa gitmez ve günde 1-2 saat oynamanız eylenmek için yeterlidir. Bu yüzden sadece iradeli iseniz bu oyuna başlayın. AKSİ TAKDİRDE UZAK DURUN.


    Herolar & Itemler


    İngilizce biliyorsanız şağıdaki iki linkden Heroları(kahramanları) ve itemları(malzemeleri) tanıyabilirsiniz. Aksi takdirde bilen birinden yardım alın yada "tr" kanalında yardım isteyin!

    Level 1-4 arası "Recipe" (reçeteli) itemları alabilmek için reçetedeki açıklamada olan diğer itemları önceden almış olmanız gerekmektedir.

    Yanında altın değil ağaç resmi bulunan level 1-4 arası itemlara sahip olmak için "Recipe" reçete parası vermeniz gerekmez. Açıklamadaki itemları aldiğinız anda bu item oluşur.

    Leragas The Vile / Secret Shop (Gizli Dükkan) sentinel ve scourge tarafında ormanın derinliklerinde bulunur.

    Oyunu battle.net'de oynamadan önce malzemenleri ve heroları incelemek için Single Player/Custom Gameden haritayı açıp tek başınıza oynayın. Oyuna bir alışın. MUTLAKA!!!


    Herolar:

    http://www.dota-allstars.com/heroes.php - http://www.dota-allstars.com/heroes.php

    Items:

    http://www.dota-allstars.com/items.php - http://www.dota-allstars.com/items.php

    OYUN MODLARI

    Oyun da ilk yirmi saniye içinde host tarafından yazılması halinde geçerli olur. Aksi takdirde oyun otomatik olarak -ap (all pick)
    modunda başlar.

    -ap: all pick (herkes kendi herosunuz seçer)
    -ar: all random (herkese rastgele herolar verilir)
    -sd: rastgele bir str bir agility bi de int herosu seçmeniz için ekranda belirir.
    -tr: team random (herkes kendi takımından rasgele herolar alır - sentinel/scourge)
    -vr:(voted random) rastgele olarak 3 takım eşleşmesi gelir ve siz "-option 3" gibi şeyler yazarak birini oylarsınız.
    -ctf: capture the flag (oyunun amacı rakip takımın bayrağını çalıp kendi üssünüze getirmektir. Ancak bayrağı aldığınızda mananız sıfırlanır ve skill kullanamazsınız)
    -re: reverse (herkes düşman takımdan birisinin herosunu seçer)
    -sc: super creeps (creepler rastgele spawn olur ve öldürünce çok altın verir)
    -sm/-em: short mode/easy mode (herolar çabuk level atlar, binaların hiti azdır, oyun çabuk biter)
    -dm: death match (heronuz ölürse yeni bir hero ile başlarsınız, 30 kez öldüğünüzde herolar biter ve oyunda biter!)
    -mm: mirror match (iki takım aynı herolara sahip olur)
    -id: item drop (herolar öldüğünde para kaybetmek yerine 1 item kaybederler)
    -ma (match up): düşmanın kontrol ettiği heroları gösterir
    -ms (movespeed): heronuzun yürüyüş hızını gösterir
    -repick: 500 golda karşılık rasgele yeni bir hero alırsınız
    -unstuck: (heronu takılırsa diye) 50sn içinde fountain havuzunuza geri dönmenizi sağlar
    -recreate: heronuzda bi saçmalık oluşursa fountain'in yanında yeniden oluşmasını sağlamak içindir. Uzun sürer!
    -di : oyuncular tarafından deny'lanan (kesilen) creepleri gösterir.
    /fromall: banlist komutu; oyundakileri iplerinden ülkelerini gösterir
    /ping: oyundakilerin ping(tepki) hızlarını gösterir. Hosta göre pingi yüksek olanlar lag yapar. Bağlantı hızı ve mesafeye bağlıdır.


    DotA Sözlüğü:

    rush / push: hep birlikte düşman üssüne/kulesine saldırmak
    rmk (remake): oyunu yeniden başlatmak
    quiter: oyunun ortasında basıp giden tipler (gıcık eder!!!)
    WTF - what the fuck: bu ne z...kim?
    noob - newbie: oyuna yeni başlayan deneyimsiz oyuncu yada gıcıklığına kötü oynayan kimse
    rax (baracks): creeplerinizin spawn olduğu binalar (kaybederseniz düşmana büyük avantaj verirsiniz!)
    ME (mana end): manam kalmadı!!!
    b (back) - retreat: geri çekilin!
    Roshan: tarafsız güçlü bir creep; ilk scourge kulesinin yakınlarında, ormanda bulunur ve kişi başı 200 altına kesilebilir. İçinden tek kullanımlık dirilme itemi çıkar.
    mid all: herkes ortaya gelsin!
    gj - good job: iyi işti!
    kick dl: download yapanları at!
    gl&hf : good luck & have fun = bol şans, iyi eğlenceler
    naturel (orman) kasmak: karşınızdaki hero sizi eziyorsa ormana dalıp ordaki natural creepleri keserek experience ve para kazanabilirsiniz.
    def: defans
    -1, +1 , 0 = karşınızdaki hero yerinde olmadığında -1, tekrar yerine geldiğinde +1 veya 0 yazarsanız takım arkadaşlarınız diğer koridorlarda gang yemezler.
    gang: birden fazla oyuncunun aniden sağdan soldan çıkıp tek kişiye kaynaması olayıdır.
Toplam Hit: 2817 Toplam Mesaj: 8