Warez Meteryaller Hakkında Merak Etikleriniz Neler ?
-
Bir araştırma yapıyorum bi ka çkişiye sordum ama tatmin olmadım araştırmayı geniş çaplı tutmak için konuyu açmayı uygun gördüm.
Birçoğunuz netten film-müzik indirirken gördüğü R5,XXX.XviD-Devise,DVD-R,mkv,AC3,FLAC vb. ibarelerden aklına takılan,bu nedir,ne değildir dediği şey olmuştur.Sizin wareze düşüp piç edilen film veya müzik eserleri hakkında merak ettikleriniz neler ? Mesela bazı filmler henüz sinemada bile gösterime girmemişken nete düşer bunun nasıl olduğunu illaki merak edersiniz bu vb aklınıza ne geliyorsa bu konuya dair merak ettiğiniz,lütfen sorularınızı paylaşır mısınız ?
Hatta bunu warez meteryal olarakta sınırlamayın mesela "altyazı nasıl oluşturulur" da olabilir, "Dvd kaynakta yer alan subx/idx'in srt'ye nasıl dönüştürüldüğü" de olur kısacası aklınıza ne geliyorsa bu sektörle ilgili.. -
warezciler bıkmazmı??
bi site açıp içine ordan burdan sürüyle yerden hacklediği hesapları siteleri domainleri sqlleri vs
Koyan çok adam gördüm. siteye girip bakıorum herkes beleşe indiriyo. sitenin pek hiti de yok.
ne işe yaradı şimdi? -
Sinema filmleri ilk hangi siteye düşüyor? Genel olarak.
Bir de .mkv nasıl oluşturulur?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Sinema filmleri ilk hangi siteye düşüyor? Genel olarak.
Bir de .mkv nasıl oluşturulur?
www.divxturka.net/ bu diye biliorum.
mkv için şunu oku hocam.
http://divxm.com/mkv-x264-rip-nasil-yapilir-l-pratik-ve-kaliteli-l-resimli-anlatim-t71982.html -
benim en çok merak ettiğim, bu adamların işleri güçleri yok, "sinemaya giren filmin ilk biz warezini yapcağız" diye bir düşünceyle mi yapıyorlar?
bu amme hizmetini neden yapıyorlar?heleki sinema çekimi gibi kalitesiz ripleri piyasaya niye sürerler?
-
Esquire bunu yazdı:
benim en çok merak ettiğim, bu adamların işleri güçleri yok, "sinemaya giren filmin ilk biz warezini yapcağız" diye bir düşünceyle mi yapıyorlar?
bu amme hizmetini neden yapıyorlar?heleki sinema çekimi gibi kalitesiz ripleri piyasaya niye sürerler?
-----------------------------şöyle bence, biliyorsun ki, adamlar sitelerine başta google olmak üzere birçok firmanın sağladığı reklamları koyuyorlar.
yeni bir film gösterime girdiğinde ve onu sitene koyup, google'da da çıkmayı başardığında, filmin adını yazan siteni tıklıyor, ve sana organik hit..
-
R6 adına bilgi verirmisin niko. R5 nedir biliyordum ama, geçen R6 karate kid düşünce bu ne demiştim.
-
konudan alıntı
"Mesela bazı filmler henüz sinemada bile gösterime girmemişken nete düşer bunun nasıl olduğunu illaki merak edersiniz"
işte bunu merak ediyorum.Herhalde filmi hazırlayan şirkette bi köstebek vardır diye düşünüyorum ama gerçeği bilmek iyi olur????