Warez Site Hakkında Bir Kaç Soru? Sakata Gelirmiyim Falan..
-
Arkadaşlar bi warez site açmayı planlıyorum template falan yayınlarım oyun script vs vs. Ama bi kaç sorum var. Lütfen cıvıtmadan cevap verin yada cıvıtıcaksanız hiç vermeyin.
1-) Böyle bi site açsam günahı varmıdır. Benim için en önemlisi bu. Ben bunun için hesap veremem.
2-) Sunucum Türkiye lokasyonlu. Tabi doğal olarak kendimden host açıp kurucam. Sadece içerikleri yayınlıcam upload başka yere olacak. Bunun için sakata gelirmiyim?
3-) Beni ne gibi tehlikeler bekler. Çok sakatmıdır. Başıma gelecek en kötü şey nedir.?
Şimdiden cevaplayanlara teşekkürler...
-
günah tabi adamların emeklerini bedavaya sunuyosun haatta beleş indirmekte günah ama hepimiz işliyoruz :D
-
warez sitenin günahı sevabı hakkında güzel bir yazım vardı ama sağolsun admin arkadaşlar diyanet işleri numarasıyla sildiler fetva vermemiştim zaten haddime değil warezin günah olmasıyla ilgili bir ilginçliği dile getirmiştim den neyse
Türkiye lokasyonlu da işin sakat olabilir onun için warez ve adulta izin veren hostlara göz at sen herhangi bir şikayette filan direk adamların ellerindesin tr lokasyonda upload her ne kadar başka yerde olsada sıkıntı yapar diye biliyorum -
millet oyarlar diyo oyarlarmı :D
-
oysalar bu kadar warez site barınabilir mi? şans.
-
Hocam normalde, warez indirip kullanmanın bi sakıncası yok, fakat o iş üzerinden para kazanıyosan caiz değil...
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam normalde, warez indirip kullanmanın bi sakıncası yok, fakat o iş üzerinden para kazanıyosan caiz değil...
warez dağıtmanın -
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------100$ ücretle satılan bir programı beleşe indirip kullanabilirim; ancak satamam.
oldu.