Warrock Oyunuyla İlgili Bir Sorun
-
swat dışında pek oyun oynamam ama online fps deneyim dedim.mailime onay şeysi geldi tıkladım. ama oyuna giremiyorum.ID ve şifreyi yazıorum ok diorum o kadar hiç bişi olmuo : D .neden olabilir?vakit geçmesi mi gerekio yoksa biraz?
-
editlenmedii için yazıorum simdi de unregistered user dio ama ben register olmustum.sitesinde de mi log in olcaz bunun amk?
-
Abi o vakit geçmesi olayı saçma olur biraz, linki versene büyük ihtimalle sitenin dandikliğidir.
-
bilmiorum abi bizim arkadaşlar knight oynuodu orda da hemen olunmuodu falan die duymuştum bana da saçma gelmişti ama bilemiorum tabi.çözebilen varsa yardımcı olsn : D
-
hocam bu oyun k2 network un.yani k.o nun yapımcılarının :D artık sen anla.o firmanın yaptığı hiçbi oyundan hata eksik olmaz :D
-
Abi SWAT4 mu oynuosun vrsiyon kac? ben V1.0'daim sK Clan'da adminim, oynuosan haberdar et
-
Oyun yeniden upload edildi ondandır ben 3 level olmuştum o oyunda
ama bieş diecem eski üyelliği kullanamzsın çünkü oyun baya değişti artık silahları leveline göre alıon.
-
swat oynuosan baska oyunlara nie bakıosunki. swatta multiplayer şeysine tıklamak aklına gelmedimi hic (:
-
koskoca k2 hatasız oyun olur mu hiç yw :D
Toplam Hit: 1395 Toplam Mesaj: 9