folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Warrock Oyunuyla İlgili Bir Sorun

Warrock Oyunuyla İlgili Bir Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

swat dışında pek oyun oynamam ama online fps deneyim dedim.mailime onay şeysi geldi tıkladım. ama oyuna giremiyorum.ID ve şifreyi yazıorum ok diorum o kadar hiç bişi olmuo  : D .neden olabilir?vakit geçmesi mi gerekio yoksa biraz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

editlenmedii için yazıorum simdi de unregistered user dio ama ben register olmustum.sitesinde de mi log in olcaz bunun amk?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Abi o vakit geçmesi olayı saçma olur biraz, linki versene büyük ihtimalle sitenin dandikliğidir.

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

http://www.warrock.net/

bilmiorum abi bizim arkadaşlar knight oynuodu orda da hemen olunmuodu falan die duymuştum bana da saçma gelmişti ama bilemiorum tabi.çözebilen varsa yardımcı olsn : D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    hocam bu oyun k2 network un.yani k.o nun yapımcılarının :D artık sen anla.o firmanın yaptığı hiçbi oyundan hata eksik olmaz :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Abi SWAT4 mu oynuosun vrsiyon kac? ben V1.0'daim sK Clan'da adminim, oynuosan haberdar et

I find your lack of faith disturbing.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korn
    korn's avatar
    Erkek

Oyun yeniden upload edildi ondandır ben 3 level olmuştum o oyunda

ama bieş diecem eski üyelliği kullanamzsın çünkü oyun baya değişti artık silahları leveline göre alıon. 

Silkroad Wenicede olanlar; cradle-of-filth00@hotmail.com adresini eklesinler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    swat oynuosan baska oyunlara nie bakıosunki. swatta multiplayer şeysine tıklamak aklına gelmedimi hic (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    koskoca k2 hatasız oyun olur mu hiç yw :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 1395 Toplam Mesaj: 9