folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Watchmen [2009] Bilim Kurgu/Fantastik-TR Altyazı-TS/Mp4

Watchmen [2009] Bilim Kurgu/Fantastik-TR Altyazı-TS/Mp4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek

Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
    Gösterim Tarihi : 6 Mart 2009
    Yönetmen : Zack Snyder
    Senaryo : David Hayter , Alex Tse , Alan Moore (Kitap) , Dave Gibbons (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Larry Fong
    Müzik : Tyler Bates
    Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 163 dk.

Oyuncular
    Jeffrey Dean Morgan (Edward Blake / The Comedian) , Malin Akerman (Laurie Juspeczyk / Silk Spectre II) , Carla Gugino (Sally Jupiter / Silk Spectre) , Billy Crudup (Jon Osterman / Dr. Manhattan) , Patrick Wilson (Dan Dreiberg / Nite Owl II) , Jackie Earle Haley (Walter Kovacs / Rorschach) , Matthew Goode (Adrian Veidt / Ozymandias)

86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.

Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.

Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünmeye başlar. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.

http://rapidshare.com/files/209448981/KiRa-37.W.part1.rar

http://rapidshare.com/files/209526045/KiRa-37.W.part2.rar

http://rapidshare.com/files/209599874/KiRa-37.W.part3.rar

http://rapidshare.com/files/209623083/KiRa-37.W.part4.rar

NoT: Elimden geldiği kadar filmin codecleriyle oynayıp R5 kalitesine kadar çıkardım ki şu an TR forumlarında bulabileceğiniz en iyi görüntüye sahip Watchmen dir kesinlikle.Ayrıca PsP de seyretmek için yapılmıştır seyrettiğiniz araç ne kadar büyürse o kadar bozulma olacaktır.Kısacası bu filmi 102 ekranda seyredipte neden kötü? demeyin lütfen Şimdiden iyi seyirler

NOT: ALINTIDIR....

birgün olmasada birgün mutlaka
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    (: öyle kodeclerle oynayıp r5 kalitesine çıkarılaydı filmler ohooooo :D yazan eleman sallamış sadece parlaklık ayarlarıyla oynayıp küçük çözünürlükte yüksek kalite yakalayabilmiştir capsler her zaman filmden daha net gözükür capslerinde bile r5 izleri göremiyorken kendisinden de mevcuttaki ts2 rip kalitesinden başka birşey bekleyenler hayal kırıklığına uğrar,demedi deme ibrahim.Ama dvdrip bile olsa brrip ini bekleyeceğim bir film çünkü buna değer zira film herkesin (en azından ben dahil) çocukken kahramanlar üzerine kurdugu bir senaryoyu konu almış film,şahsen r5,dvdrip,mp4 vs gibi kalitelerde izleyip ziyan edilmemesi gereken bir film die düşünüyorum..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    görüntü kalitesi fena degil gibi ama film efektler üzerine kuruldugu için dvd rip i bekliycem..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    180 dakika zaman kaybı.   sinema salonunda ilk yarıyı 15 kişi  2 yarıyı 8 kişi izledik (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    filmi izledim ilginç farklı bi yapıt araştırdığım kadarıyla çizgi romandan uyarlama...  güzel ve farklı olmuş diyebilirim.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    çizgiroman uyarlaması oldugu için kesinlikle kaçırmayacagım bi film, keşke bütün filmler çizgiroman uyarlaması olsa :(

all this pain is an illusion...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    -----------------------------
    filmi izledim ilginç farklı bi yapıt araştırdığım kadarıyla çizgi romandan uyarlama...  güzel ve farklı olmuş diyebilirim.
    araştırmana gerek yoktu orda yazıyor zaten :)

ayrıca bunların özel güçleri soksa nasıl nasıl süper kahraman  oluor :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:
    araştırmana gerek yoktu orda yazıyor zaten :)

ayrıca bunların özel güçleri soksa nasıl nasıl süper kahraman  oluor :W

araştırmak ii dir belkide sallıolar ne bilecen  :p

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuhrer45
    fuhrer45's avatar
    Erkek
    arkadaşlar filmi izlemedim ama konusunu  sayenizde öğrendim dvdrip ini bulduğunuzda paylaşırsanız sevinirim ...

Her Zaman Bir FUHRER Olacak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dontscratch
    dontscratch's avatar
    Erkek
    özel güç fln hikaye, 5-6 tane süper gücü olan adam var güya ,halbuki 5 i cüneyt arkın diğeri de tanrı ( tövbe tövbe) :S

´´Türkiye, Atatürk´ü Allah´a borçlusun, geri kalan herşeyi Atatürk´e...´´
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    link çalişmıyo bu arada bloklanmış ve silinecekmiş bi hafta içinde

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
Toplam Hit: 1861 Toplam Mesaj: 11