folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Watchmen (2009) Dvdrip-MP4 | TR Dublaj

Watchmen (2009) Dvdrip-MP4 | TR Dublaj

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek
    Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
    Gösterim Tarihi : 6 Mart 2009
    Yönetmen : Zack Snyder
    Senaryo : David Hayter , Alex Tse , Alan Moore (Kitap) , Dave Gibbons (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Larry Fong
    Müzik : Tyler Bates
    Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 163 dk.

Oyuncular:

Jeffrey Dean Morgan (Edward Blake / The Comedian) , Malin Akerman (Laurie Juspeczyk / Silk Spectre II) , Carla Gugino (Sally Jupiter / Silk Spectre) , Billy Crudup (Jon Osterman / Dr. Manhattan) , Patrick Wilson (Dan Dreiberg / Nite Owl II) , Jackie Earle Haley (Walter Kovacs / Rorschach) , Matthew Goode (Adrian Veidt / Ozymandias)

86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.

Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.

Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünmeye başlar. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.

Ekran Görüntüsü:

DOWNLOAD:
    441 MB-RS

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek
    t$k.ler

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    çok sıkıldım ben izlerken zaten biyerden sonra izlemedim gereksiz bi film

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    Bazı yerleri baysada bazı sahneleri de çok eğlenceli, ben yine de beğendim özellikle müzikleri harika. izlemeyenlere tavsiye ederim.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Sinemada izlemiştim, çok güzel olcak, çok güzel olcak dediler hiç birşeye benzememiş.

Uykum geldi izlerken sıkıcı.. 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibnalahad
    ibnalahad's avatar
    Erkek
    çok güzel bir film ben çok sevdim

yok olmadan, varlığa ulaşamazsın
Toplam Hit: 949 Toplam Mesaj: 6