Wavecom Fast Track Supreme 10 Hk.
-
Selam dostlar,
Elimde wavecom fast track supreme 10 var. ve yurt dışından geldi. Bu cihazı TR de kullanabilmem için imei tarzı bir kodu varmış ve değiştirmem gerekiyor.
USB ile pc ye bağladım tanıdı. Bu konuda ne yapabilirim? Bu seri no mudur imei midir gsm operatörünün onay vereceği bir imei ile nasıl değiştirebilirim?
Ayrıca com port olarak da bağlayabilirim ki com6 olarak gördü zaten..
Elimdeki cihaz: http://www.mobitek.com.my/Wavecom/Supreme10.html

-
sanırım imei kayıtlı değil. pasaportla imei yi kayıt ettircen hacı :/
-
AbdullahAzad evet pasaport ile kayıt ettirmek gerekiyor fakat ben bunu elimdeki eski cep telefonumun imei si ile değiştirirsem buna gerek kalmaz değil mi:)
İşte benim istediğim de bu cihaza nasıl müdahale edebilirim..?
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------
AbdullahAzad evet pasaport ile kayıt ettirmek gerekiyor fakat ben bunu elimdeki eski cep telefonumun imei si ile değiştirirsem buna gerek kalmaz değil mi:)
-----------------------------adanada çakmaz plazada bu işi 20 liraya yapıyorlardı hacı :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------adanada çakmaz plazada bu işi 20 liraya yapıyorlardı hacı :)
-----------------------------Hajım adana çok ters bana:) mümkünse istanbul da bu işi yapan birileri lazım..
-
yukarı yukarıııı...
Haydi TBT elbet bu konularla ilgilenen birileri çıkacaktır..
Bir dönem elektronik programlama ile ilgili bir kaç arkadaş vardı..