Wd 1.5Tb Hdd
-
Müridler bende şimdi 1.5 tb birdisk var 500gb olarak görüyor dosya kopyalamasıda 300-1000kbt arası degişiyor sanki netten bişey çekiyorum veri kopyalarken sizce sıkıntısı ne olabilir _? bayadır öyle yatıyo varmıdır yapılma ihtimali vs
-
Hocam harddisk o 3.5" incliklerdense onu sök masaüstü bilgisyara bagla bir bak kaç gb gözüküyor.1,5 tb gözüküyorsa harddiskte sorun yok demektir.O zaman kutunun içindeki devrede bir sorun vardır hatta verileri yavaş atması da bundan kaynaklanıyor olabilir..Aşağıdaki 2.5" ve 3.5" için olanlarıda va 2.5" inclarde adaptör sıkıntısı olmadıgı için fiyatları uygun ama 3.5" lerde adaptörden dolayı fiyat artabiliyor.Al bitane yerleştir kullan ama garantisi varsa hiç uğraşma yolla garantiye.
http://arama.gittigidiyor.com/?aramakelime=harddisk+kutusu&aramakategori=
-
2 farklı şekilde benzer durumla karşılaştım(Boyut değil de hız olarak).
İlki, Gigabyte'ın USB 3.0 driver'larının mallığından kaynaklanıyordu(Seagate GoFlex'ler ile uyumsuzdu). 3-4 güncellemeyle ancak çözebildiler.
Diğeri de WD HDD'nin firmware'ini güncelleyince çözülmüştü.
musa-90'ın tavsiyesini denedikten sonra, firmware güncellemesini de dene derim.
