folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder WD 2.5" 750GB Scorpio Black Sata 3.0

WD 2.5" 750GB Scorpio Black Sata 3.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Ürün Vatan bilgisayardan 2 hafta önce alındı. poşeti açılmadı. Kendi kullandığım laptop için almıştım ekranım bozulunca bilgisayar çöp oldu dolayısıyla diskte boşa çıktı. Ekranımın fiyatı 600 lira bilgisayar o kadar etmeyeceği için yaptırmadım. velhasıl kelam fiyat 150 liradır. vatanın %20 indirimi ile 197 lira ben mürid indirimi ile 150 liraya düşüyorum fiyatı. disk çok hızlı ve sağlamdır. pişman olmassınız.

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd7500bpkx-25-750gb-scorpio-black-sata-30-7200rpm-16mb-cache-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=68721

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Fiyat cok iyi ben o fiyata 500gb aldim.hayirli satislar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Fiyat cok iyi ben o fiyata 500gb aldim.hayirli satislar

Teşekkür ederim hocam.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

yukarı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Fiyat ve ürün gerçekten çok iyi,geçen hafta ben 500 Gb ını aldım hemen hemen aynı paraya,denk gelseydi sendekini alırdım.Kısmet değilmiş,Hdd ihtiyacı olan müridler varsa düşünmeden alabilirler.İyi satışlar.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam o fiyata burada satman biraz zor. Zira eksende 178 TL hatta nakit havalede 174 TL. Biraz inmen lazım.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/western-digital-scorpio-black-wd7500bpkx-25-750gb-95mm-sata-6gbs.aspx

DrKill tarafından 25/Ara/13 13:44 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

fiyat normal geçen gold dan 2.5  500gb 120tl aldım hayırlı satışlar 

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hayırlı satışlar.

o değilde, 13.3 " ekrana 700 lira civarı değer biçilmesi bana çok ilginç geldi. dokunmatik v.s. olsa anlıcam. sıradan, düz ekran işte. altın kaplı falan değil değilmi hacım?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

hayırlı satışlar.

o değilde, 13.3 " ekrana 700 lira civarı değer biçilmesi bana çok ilginç geldi. dokunmatik v.s. olsa anlıcam. sıradan, düz ekran işte. altın kaplı falan değil değilmi hacım?

bende hiç anlamadım hocam. pc o kadar etmeyeceği içinde ekranı söküp anakartını pleksiglass bir kasa yaptırıp içine döşemeyi düşünüyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

hayırlı satışlar.

bende hiç anlamadım hocam. pc o kadar etmeyeceği içinde ekranı söküp anakartını pleksiglass bir kasa yaptırıp içine döşemeyi düşünüyorum.

gerek yok bence. ekranı ve kabloları söküp, sadece alt tarafını koy masaüstüne, bir harici monitör, birde usb mouse bağla, ohh mis gibi klavyesi kendinden masaüstü bilgisayarın hazır :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

up yapayım satış halen güncel

Toplam Hit: 1357 Toplam Mesaj: 11