WD My Passport 1TB Sorun ?
-
Sayın müridler ürünü alalı çok süre olmadı tıkır tıkır çalışıyordu fakat şimdi takıyorum pc'ye aktarım başlatıyorum ortasında hata veriyor kaynak okunamamaktadır diyor. Bakıyorum hdd çıkmış gözüküyor. Çıkarıp takıyorum görüyor aktarım başlatınca yine aynı sorun. Çözüm bulamadım bir türlü . Yardımcı olursanız çok iyi olacak garantiye göndermek istemiyorum.
-
Hocam anlattığın şeyler sanırım ya Bad sektör yada hdd kafa atıyor olabilir eğre usb üzerinden bağlıyorsn direk bağlanmayı dene hocam yada usb yuvasını değiştir eğer ön tarafa takılıysa arka tarafa takmayı deneyebilirsin
-
buyuk ihtimalle kablosunda sorun vardir.
yeni kablo ile once kendi bilgisayarinda dene sorun devam ederse
yeni kablo ile baska bilgisayara tak ayni sorun devam ederse hdd de sorun vardir badsector veya arizaya gecmek uzeredir.
orda sorun yoksa usb girislerinde sorun vardir.
-
yenı bır kablo ıle dene usb 2,0 olsun taktıgın usb.
-
usb 2.0 olsun demişsiniz ama 3.0 olduğu için aldım zaten ben bunu kullanamadıktan sonra ne anlamı var ki :S
Bir de takınca ışığı yanıyor içinden dönme sesi geliyor ama görmüyor pc. şimdi taktım hiç görmedi eskiden az da olsa görüyordu.
Bad sector kafama takıldı durup dururken oluşabilir mi ki yani hiçbir darbeye maruz kalmadı çantada taşınmak dışında
-
en az 2,0 desteği olsun anlamında başka bir bilgisayarda dene demek ıstedım arkadasım.
-
Hocam farklı pc de denedinmi ?? eğer denediysen garantiye gönder dicem ama yedeklerin illaki vardır
-
şimdi tekrar denedim 35.2 gb malı sorunsuz aktardım pc'ye
kafasına göre yapıyo yapmıyo anlamış değilim.
-
uLtRaLoVeR bunu yazdı:
-----------------------------şimdi tekrar denedim 35.2 gb malı sorunsuz aktardım pc'ye
kafasına göre yapıyo yapmıyo anlamış değilim.
-----------------------------Hocam dedim her şey badsector ü anlatıyor :)) ama farklı sıkıntı da olabilir tabii
-
Aynı klasörü daha önce atmamıştı şimdi attı bad sector olması saçma sanırım kablo veya bağlantı noktasında sorun var az kıvrılınca temassızlık oluyor