Web Adresinin, Ipnin Ve Porxy Nin Nerden Bağlandığını Ve Bilgilerini Görmek İçin...
-
Birazdan vereceğim adreste proxy lerin iplerini görmenizi sağlıcak ( benim işime irc ye proxy ile saldıranların iplerini bulup z-line eklemek konusunda bana faydalı oluyo bi nebze.. ) ayrıca o kişinin balantısı ve nerden bağlandığı hakkında bilgi alabaileceğiniz bir site...
www.visualroute.com
Adresini yazdığınızda 2 seçeneğiniz var 1.si Live Demo bölümü ile explorer üzerinden arama yada Download Bölümünden de trial versiyonu makinanıza indirip bu trace leri makinanız üzerinden yapmanızı sağlar.
1. Seçenek : Bu sitede Live Demo bölümüne giriniz. Ardından oradan UK, London bölümüne tıklayınız açılan bölümde aratmak istediğiniz proxy i ve ip yi yada web adresini Enter Host/URL:yazısının karşındaki kutuya yazıp,Start Trace butonuna tıklayıp bekleyiniz, kısa bir süre sonra bilgiler karşınızda olacaktır...
2. Seçenek :Site üzerinden explorer ile trace yi yeterli bulmadı iseniz Download bölümüne tıklayınız. Açılan bölümde Visual Route adlı programı kullandığınız işletim sistemi ne ise o na göre yazılmış setup unu yükleyiniz. Makinanıza indirip açınız ve yine açılan yere 1. Seçenekteki gibi trace ediniz...
Bu sitede sadece Visual Route programı ile sınırlı değilsiniz... Download bölümünden indire bileceğiniz diyer programların bazılarının adlarını aşağıya yazacağım...
* eMailTrackerPro
* VisualPulse
* VisualLookout
* VisualProfile
Vs...
**Not : Görüşlerinizi Bekliyorum -
güzel ve herkesin kullanabileceği programları içinde kapsıyor bu site
helal olsun ibasım
sevigili arkadaşlar , programların direkt dowload adresi bu link
http://www.visualware.com/download/index.html
bence kullanın çok güzel şeyler var -
Beyenmene sevindim heykırım kıbrıslım