Web Arayüzünden Televizyon Seyredebileceğim Uydu Alıcısı Arıyorum.
-
Cemaat Selamun Aleyküm. Çanak anteni bağlayarak ağdan televizyon izleyebileceğim uydu alıcısı yada adı her heyse varmı? Yani çanak anten lnb sinden ve ağdan rj45 bağlayacağım sonrada ıp sini yazıp girebileceğim bir cihaz arıyorum. Görüntüyü internetten değil çanak antenden alsın ve güvenlik kamerası gibi ıp sine girince açsın göstersin kanalı. İnternetten tv izlerken takılmalar oluyor ayrıca her kanalda yok. Şlfre çözme işiyle ilgilenmiyorum. Olsa iyi olur, ligtv yi beleş izlemek iyi olur ama şart değil. Mümkünse hd alıcı olsun.
-
dediğin şeyleri bununla yapabilirsin http://www.satshop.tv/Dreambox-DM-500-HD_1
bu cihazı internet tarayıcından giriş yaparak kontrol edebilirsin
daha yüksek modellerinde başka özelliklerde vardır belki... -
Peki izleme varmı? özelliklerinde ağ bağlantısının yazılım güncelleme için olduğu yazıyor. izleme ile ilgili birşey yok. Başka öneri varmı? Olgunisik tarafından 11/Mar/13 18:06 tarihinde düzenlenmiştir
-
bu işi yapan tv kartları vardı internal. external olarakta araştır kesin vardır... ama ağdan izleyeceğim demişsin bilgisayarın bulunduğu odaya anten kablosu geliyorsa dediğim şekilde izleyebilirsin. ağdan izleme şeklinde birşey duymadım. kanalı değiştireceksin diyelim nasıl yapacaksın onu cihazın yanına gitmen lazım cihaz nerede ise. o ip den sen hangi kanalı açıksa o kanalı izlersin değiştirmek için cihaz nerdeyse oraya çıkıcan veya inicen kanalı değiştiriceksin sonra bilgisayar neredeyse oraya döneceksin.
driveshaft tarafından 11/Mar/13 19:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Arayüzünden kanalda değişebilmeli. Yoksa ne anladım o işten.
Vardır mutlaka ama nasıl bulunur, kaça bulunur.
Bunun kurumsal olanı var. Yani çanağı tertibatı kuruyorsun misal 30 kanalı belirliyorsun ve ağdan bağlanıp izliyorlar. Belirlenen kanallar içinde kanal değiştirme sağ-sol-mono ayrımı vb. de yapılabiliyor. Hatta iptv uyumlu olduğundan iptv destekli tv lerden, media kutularından bağlanıp izleme yapabiliyorsun.
Genelde tam tersi olur yani insanlar küçüğünü bullur, büyüğüne ulaşamaz. Bende tam tersi.
Toplam Hit: 579 Toplam Mesaj: 5