folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Web Engine Crawler Script Ariyorum ??

Web Engine Crawler Script Ariyorum ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    troy
    troy's avatar
    Erkek

herkeze selam,

travel / online  booking uzerine bir web sitesi yapmaya hazirlaniyorum, siteye gelen ziyaretcilerin

benim web sitesinde bulunan ucak/otel/ tatil paketi seceneklerinden herhangi biri icin girdigi arama kriterlerini alip, bu kriterlere gore 100 e yakin taninmis travel sitesini ziyaret ederek en hesapli fiyatlari site kullanicilarina listeleyebilecek  Web Engine Crawler script ariyorum. yapmak istedigim web sitesinin bir ornegi olarak kayak.com  u gosterebilirim. 

travel/ online yer ayirtma siteleri  icin ozel hazirlanmis boyle bir Web Engine Crawler script nerden bulabilirim ? 

yada boyle bir arama script i yazabilecek birileri varsa (kayak.com daki gibi) benimle temasa gecebilir. tabiki belli bir ucret karsiligi. 

troy 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Kardeş Crawler Olarak Program Bu War

http://gsitecrawler.com/gs-files/gsitecrawler-112-full.exe

Tıklayıp İndirebilirsin Buyur...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    troy
    troy's avatar
    Erkek

saol kardes program icin,

programi indirdim , ama aradigimdan farkli biraz,  bu daha cok google un crawler  a benziyor, siteleri keywords, title linklere gore arayip listeliyor, benim aradigim scripte bir ornek verirsek,

mesela  benim siteye gelen birisi, A sehrinden B sehrine 24 nisan - 28 nisan arasinda tek kisilik otel fiyati ni yada ucak bileti fiyati ni ogrenmek istiyor. siteye arama kriterlerini girecek ve script bu kriterlere gore, onceden belirlenmis belli  travel siteleri arasindan arayip endusk fiyattan en yuksek

fiyata dogru benim web sitesinde listeleyebilecek.

Yardimin icin genede saol,

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

buda booking.com culardan hacı sayenizde google hesaplarımızda düşüş war açmayın şöle siteler daha sağlıklı siteler açın...

o sitelered hiç bişi yok hit yok bişi yok gel beni dinle git başka projeye yönel =) 

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    troy
    troy's avatar
    Erkek

Orbitz, Travelocity, Expedia suan online travel agency olarak usa pazarina hakim drumunda. kayak.com u kuran grup Orbitz, Travelocity, Expedia sitelerinin ilk kuruculari. buyuk miktarlara o siteleri suanki sahiplerine sattiktan sonra

kayak.com ve birkac tane daha farkli web sitesi  kurdular.

online travel isi son zamanlarda en cok tirmanisa gecen e business. 90 milyar dolarlik bir payi var dunya genelinde. 

Toplam Hit: 1003 Toplam Mesaj: 5