Web Engine Crawler Script Ariyorum ??
-
herkeze selam,
travel / online booking uzerine bir web sitesi yapmaya hazirlaniyorum, siteye gelen ziyaretcilerin
benim web sitesinde bulunan ucak/otel/ tatil paketi seceneklerinden herhangi biri icin girdigi arama kriterlerini alip, bu kriterlere gore 100 e yakin taninmis travel sitesini ziyaret ederek en hesapli fiyatlari site kullanicilarina listeleyebilecek Web Engine Crawler script ariyorum. yapmak istedigim web sitesinin bir ornegi olarak kayak.com u gosterebilirim.
travel/ online yer ayirtma siteleri icin ozel hazirlanmis boyle bir Web Engine Crawler script nerden bulabilirim ?
yada boyle bir arama script i yazabilecek birileri varsa (kayak.com daki gibi) benimle temasa gecebilir. tabiki belli bir ucret karsiligi.
troy
-
Kardeş Crawler Olarak Program Bu War
http://gsitecrawler.com/gs-files/gsitecrawler-112-full.exe
Tıklayıp İndirebilirsin Buyur...
-
saol kardes program icin,
programi indirdim , ama aradigimdan farkli biraz, bu daha cok google un crawler a benziyor, siteleri keywords, title linklere gore arayip listeliyor, benim aradigim scripte bir ornek verirsek,
mesela benim siteye gelen birisi, A sehrinden B sehrine 24 nisan - 28 nisan arasinda tek kisilik otel fiyati ni yada ucak bileti fiyati ni ogrenmek istiyor. siteye arama kriterlerini girecek ve script bu kriterlere gore, onceden belirlenmis belli travel siteleri arasindan arayip endusk fiyattan en yuksek
fiyata dogru benim web sitesinde listeleyebilecek.
Yardimin icin genede saol,
-
buda booking.com culardan hacı sayenizde google hesaplarımızda düşüş war açmayın şöle siteler daha sağlıklı siteler açın...
o sitelered hiç bişi yok hit yok bişi yok gel beni dinle git başka projeye yönel =)
-
Orbitz, Travelocity, Expedia suan online travel agency olarak usa pazarina hakim drumunda. kayak.com u kuran grup Orbitz, Travelocity, Expedia sitelerinin ilk kuruculari. buyuk miktarlara o siteleri suanki sahiplerine sattiktan sonra
kayak.com ve birkac tane daha farkli web sitesi kurdular.
online travel isi son zamanlarda en cok tirmanisa gecen e business. 90 milyar dolarlik bir payi var dunya genelinde.