Web Hosting'e File Upload Ederken Hata Veriyor
-
Merhaba sanırım başlık pek açıklıyıcı olmadı biraz konuyu açalım 4 tane pc de ve 6 dan fazla adsl hattında denedım host şirketi ile görüştüm ama hala aynı problem problem şudur web host a herhangi bir dosye upload ederken eger 100 kb nin altında ise yukleniyor yuksek se yuklenmiyor bazen 90 kb lik dosye de yuklenmiyor unknown bytes complete failed unknown error or disk quota exceeded bazen verdigi hata bu 2 gündür kayayı iyecem eger yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekürler.
-
hala free ler le mi takılıyosun :) , cpanel den yüklemeyi denedin mi madem hostla konuştun sorununun çözümünü vermiş olmaları lazım.
-
genelde free hostlarda dosya boyutlarına kısıtlama getirirler. Mutlaka panelden bi ayarı vardır . iyi kurcukla.
-
free i en son 5 sene önce kullanmıştım ) tayfuncum host ile görüştum onlar bizde sıkıntı yok diyor ama aynı pc lerde de problem yok :S adsl hattında problem olabilir :S dostum hostum free degildır tayfun senin ben nerden çıakrdın free host :S nezaman gordun free host kullandıgımı nasıl bir yaratıksın ) ayrıca mantıklı düşünürsek 100 kb lik bir kısıtlama olmaz 10 20 mb olsa olabilir dicem ama host free degil
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------
free i en son 5 sene önce kullanmıştım ) tayfuncum host ile görüştum onlar bizde sıkıntı yok diyor ama aynı pc lerde de problem yok :S adsl hattında problem olabilir :S dostum hostum free degildır tayfun senin ben nerden çıakrdın free host :S nezaman gordun free host kullandıgımı nasıl bir yaratıksın ) ayrıca mantıklı düşünürsek 100 kb lik bir kısıtlama olmaz 10 20 mb olsa olabilir dicem ama host free degil
-----------------------------önce hotfile a 15 mb lık bir dosya yükle upload ediyorsan sorun hostta dır file zilla dan oluşabilecek sorunlar içinde cpanel file manager i dene
en son bir kaç ay önce free takılıyordun gene beleşi varken 3 kuruş çıkarırmısın sen :)
yada istersen sana açayım 10 liraya host kullan 1 sene rahat rahat
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------neyin peşindesin hocam.
-
ne gibi hocam açıkçası ne demek istedigini anlıyamadım