folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Web Kameradan Pc"Ye Ses Ve Görüntü Olarak Kayıt Aktarmak ?

Web Kameradan Pc"Ye Ses Ve Görüntü Olarak Kayıt Aktarmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek

Neden vukuatlara açtım.. Çünkü gizli olarak yapılcak..  :)

Kamerayı coca-cola ayısının içine gizlemeyi düşünüyorum.. İçini açıp, pamuğu çıkartıp kamerayı yerleştirmek o kadar zor değil.. Ne için kayıt yapacağımı boşverin, o bana kalsın :) Ama kayıt gizli olucak..

Şimdi, web kameramdan pc ye nasıl kayıt yapabilirim.. Bu kayıt işlemi arka plansa olucak, yani baktığında fark edemeyeceksin.. Özel bir tuş kombinasyonu ile çağırılabilir.. Veya ses kaydı ayrıca bir mikrofondan yapılabilir..  

Veya başka teklifleri olan var mı ? 150-200 ytl arasında bir bütçe ayırabilirim bu iş için..

Esasında flashdisk e de kayıt yapılabilir ama uzun süreli olmaz.. Kayıt süresi uzun olması lazım.. en az 10 saat mesela..

Neyse fikirlerinizi bekliyorum.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek
    Herhangibir fikri olan yok mu ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    ne icin kullanıcagını söylemessen kimse bişe söylemez: ) benden söylemesi :P

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    niye başkalarını gizlice kameraya çekiyon ayıp degilmi ya seni çekseler sen ne yaparsın?

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek
    Kayıt yapmak için diye belirtmiştim yukarıda.. Gizli bir çekim.. Artık aklınıza ne geliyorsa.. Tam olarak ne için kullanacağımı söyleyip adımı kötüye çıkarmak istemiyorumda :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek

vukaat bunu yazdı:
    -----------------------------
    niye başkalarını gizlice kameraya çekiyon ayıp degilmi ya seni çekseler sen ne yaparsın?

Amacın ne olduğuna bağlı birazda o.. Yoksa güvenlik adı altında hergün onlarca kameraya yakalanıyoruz.. Ve kameralar gizli olmasa bile alenende değiler.. Ben burdayım demiyorlar yani..

Beni çekseler ne yaparım.. Daha önce çektiler.. Koydular youtube.. Hepbirlikte eğlendik..

Galiba biraz yanlış anlaşıldım.. Sonuçta sex kasedi çıkarmayacağım piyasaya.. Arkadaşlar ile eğlencez.. ( umarım o arkadaşlardan birisi bu yazıyı görmez ve herşey bozulmaz :) )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

Phonecx bunu yazdı:
    Kayıt yapmak için diye belirtmiştim yukarıda.. Gizli bir çekim.. Artık aklınıza ne geliyorsa.. Tam olarak ne için kullanacağımı söyleyip adımı kötüye çıkarmak istemiyorumda :)

harikasın :) kamerayla kayıt sorusunu sordugun zamn yukarda yazdıgın gibi kayıt yapmak için fikrini hiç düşünmemiştim ben :) .. adını kötüye cıkarmak istemiosun ndn yapıosun bu bir..eger adını kötüye cıkarmak istemiosun lafını kullanıosan biza zarf atıyosun  sapıkca bi işe imza atıcagını(!) anlamamız gerektigini söylüyosun ancak bi sorun :) 10 saat fazla uzun diil mi :P 

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:

Phonecx bunu yazdı:

harikasın :) kamerayla kayıt sorusunu sordugun zamn yukarda yazdıgın gibi kayıt yapmak için fikrini hiç düşünmemiştim ben :) .. adını kötüye cıkarmak istemiosun ndn yapıosun bu bir..eger adını kötüye cıkarmak istemiosun lafını kullanıosan biza zarf atıyosun sapıkca bi işe imza atıcagını(!) anlamamız gerektigini söylüyosun ancak bi sorun :) 10 saat fazla uzun diil mi :P

Ev ortamı, neler olacağı belli mi olur :D

Benim sapıkca bir amacım yok ama, olan arkadaşlarım var :P

Ama sadece sapıkca fikirler değil, güvenlik içinde kullanılabilir.. Örn: Dükkanda bilgisayar var, web kameranı döndür kapıya.. Sabahtan akşama kadar kayıt yapsın.. Güvenlik kamerası gibi.. Üstelik elektirik hariç para ödemeden :)

Tabi sapıkça emeller içinde kullanmak mümkün.. Özellikle kameranın ışığı yoksa ve program arka planda çalışmıyorsa.. Kimse bilgisayarı kapat demez.. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşım  kaydı  movıe maker ile  yapabilirsin  ama  onu  arka planda çallıştıramassın  onun  için  pc  yide  sakla :)  ona  göre  coca cola  ayısı  varmı  bilmiyom:)

aklın yolu birdir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek

freeline bunu yazdı:
    arkadaşım kaydı movıe maker ile yapabilirsin ama onu arka planda çallıştıramassın onun için pc yide sakla :) ona göre coca cola ayısı varmı bilmiyom:)

Pcyi saklamaya gerek yok, monitör kapatılabilir.. Ama ya monitörü birisi açarsa.. :)

O yüzden arkaplanda çalışan, güvenlik programı cinsi birşey lazım.. 

Toplam Hit: 3742 Toplam Mesaj: 10