Web Kamerasi Sorunu (Yardim Istegi)
-
Asus marka, F3E model bir laptopa xp kurulmus. Driverlari ayarlanamayinca da bana getirilmis. Tas atmayacagim ki kolum yorulsun dedim aldim. Bütün driverlarini kurdum hali hazirda microsoft tarafindan tanimli olan webcam driveri nasil bir hataysa artik ters gosteriyordu onu da kuruvereyim dedim kurdum. Bir restart attiktan sonra chkdsk ekrani gibi bir ekran geldi masaustune dusunce kontrol edeyim dedim vaziyet resimdeki gibi gri bir ekran restarttan once duzgundu. Ne denediysem olmadi kendi driverini yanlis driver olarak goruyor simdi.

-
sistem geri yukleme denedim calismaya basladigim zamana kadar sorun yine ayni kamera gitti galiba ama nasil_
-
Dangalak asusun urettigi kameralara sokim o kamera yuzunden ekranin cercevesini kirdim amk cozumu drivergeneus yukle tarat yklesin baska secenek id ye bak yaz buraya aksam bakim solim
-
PlatypuS bunu yazdı
sistem geri yukleme denedim calismaya basladigim zamana kadar sorun yine ayni kamera gitti galiba ama nasil_
FN tuşunu kullanarak kamerayı açtın mı ? Ve ikinci husus, başka bir uygulamadan bakmayı denedin mi ? Skype gibi mesela.
otocu tarafından 09/Nis/14 16:20 tarihinde düzenlenmiştir