Web Öğtrenmek İstiyorum Ama!!
-
beyler ben şimdi diyorumki ben asp php birazda html öğrenmek istiyorum ama asp asp net bunları hatta php yide çok iyi öğrenmek istiyorum kendime web aster diyebilmeliyim en iyi nasılk öğrenirim ne kadar sürer bunun için kursa gitmeyi düşünüyorum ist anadolu yakasında oturuyorum siz kurs için nereyi tavsiye dersiniz
iyi bir web master olsam böle kurtan filan para kazanırmıyım site filan yaparak -
Tek basına calısırsan ve sadece pcm de oturarak bu ısı yapacagım dıyorsan unut.
Eger bu dıllerı ıyı derecede ogrenırsen ve bırazda hayalgucun gelısmısse,senı havada kapacak hostıng fırmaları var.Cunku gunumuzde her host fırmasının bır de tasarım kolu var.
Ayrıca bu fırmalarla anlastıktan sonra evınde oturarak da ısını yapabılırsın.Yalnız ılla tek basıma evımde bu ısı yapacagım dıyorsan seyyar satıcıları dusunebılırsın,bı de alem de tanınıyor olman lazım ya da ısım yapacagın cok tutulan bır program bır yama ya da benzerı bır sey yapmıs olman lazım -
php iyi bir baslangıc olabilir. derim ben öle yaptım ilerliyoruz.... kıtaplarıda 30 ytl gibi bişe
olaya sadece para gözu ilede bakma.bunu bir ihtiyac olarak gör.
bazen kafayı yiyecek hale gelebiliyosun ama sevkide böle cıkıyor. -
eywallah beyler kursta ne kadar sürer iyi dersece öğrenmem kurs ta kaparmıyım sizce
-
Beni Servise gönderdi dükkan hastahaneler için Pcleri kuracaktım 20 kadar pc. Kurduktan sonra Hp marka pcler her birinin üzerinde 8 saat beleş web tasarım kursu vardı. Puplisher 2003 ile ve kurslar sadece İstanbulda bulunmaktaymış. İstanbulda olan arkadaşlara atabilirim...
-
walla mikrop istanbul da okuyorum zaten .NET eğitimi alıyorum... ama Publisher eğitimi de almak iserim ;)
bana ozcansarigul@hotmail.com
dan ulaşabilirsin -
pardon kafam alkole kaymış gene, publisher yazmışım :))
-
hojam işin biraz zor çünkü artık frontpage kullanmayı bilen ben webMasterım diye oratalık da geziyor...:P :P ....bence önce html asp php kullan(ben öle yaptım)...bunun yanında flash ögren,tasarım araçlarını araştır ne kullanılıor en iyi si hangisi....dedim yaa web de biraz ön planda olmak lazım çünkü herkez iyi kötü yapıor bu işi....sonra gelişmek için ufak tefek başla eş dosta tasarım yap ücretsiz.hem farkında olmadan gelişiyorsun hemde raklam yapıorsun ;) ve iyisen birleri seni öle yada böle buluyor zaten......kolay gelsin....
asp için webhocamda görüntülü dersler mevcut 18 tane ders var sıfırdan anlatıyor ata.... reklam olmadı dimi :P :P
Toplam Hit: 1164 Toplam Mesaj: 8