Web Page Maker Yardım ?
-
Ben dükkana basit bir site yapmak istiyorum.Htm de bilmiyorum bu web page maker programını önerdiler kurcaladım ama pek anlamadım.Bu alttaki sekmeleri koydum.Şimdi sekmeye tıklayınca yönlendireceği sayfayı nasıl yapcam.Mesela adam ürünlerimize tıkladı.Ürünlerimiz sayfasını nasıl hazırlayacağım.Daha fazla destek verebilecek olursa msn mi ekleyebilir profilimde yazıyor.

-
ona köprü denir hoca.. editör olarak frontpage i de kullanabilirsin..o daha basittir.. seçeceksin hangi yazıya tıklanıyorsa.. ona köprü ekle diyeceksin.. sonra yönlendirmek istediğin adresi vereceksin
mesela
wwww.xxx.com\urunler.hmtl
tabi orda urunler.html diye bi dosyada olması gerek
-
ya frame kullancan. frame kullanımı diye aratırsın gugılda
aynı sayfadan 5 tane yapcan içlerini doldurcan o şekilde linklicen
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ya frame kullancan. frame kullanımı diye aratırsın gugılda
aynı sayfadan 5 tane yapcan içlerini doldurcan o şekilde linklicen
-----------------------------
amelenin de dediği gibi önce kendine bir çerçeve yap. sonra o yaptığın sayfadan beş on tane kopyala, sonra kopyaladıklarının içeriğini düzenlersin mesela müşteri kataloğu için yaptığın sayfanın içine katalogu tasarlarsınlinki sonra ver. önce sayfalar hazır olsun.bu maker de en sevmediğim özellik bi değişiklik yapacak olunursa her sayfada tek tek yapmak gerektiğidir :S
-

-
Web page maker'i bosver hocam.. front page 'den daha rahat calısabilirsin hem daha basiit..
tabi sana kalmıs bişi.