folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Programlama Bitirenlere Sorum Olucak

Web Programlama Bitirenlere Sorum Olucak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar derslerden malum vakit kalmadığı için yazın kursa başlamayı düşünüyorum web programlamaya fakat bazı sormak istediklerim var en büyük sorunum öğrenememe korkum çünkü PHP de filan matematik gibi komutlar mevcutmuş yani yapamama gibi bişey olurmu çünkü gerçekten gönülle bu işi öğrenmeye çalışıcam yani gidersem kursa kendi kendime bişi yazabilme şeyim % ? her giden öğreniyomu yada ne kadar öğreniyo yada başka hangi kurs önerirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    insan azimle herşeyi başarır yeterki iste netronu tavsiye ederim sana.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    %100 giden öğrenmiyo ordaki emeğe bağlı bişey ama bence işin içinde matematik var diye kendini korkutma çünkü 16  bilinmeyenli denklem felan sormuyolar. Daha çok mantık kastırıyosun. Bu işede bi isim bulamadıkları için matematik demişler :D:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buhara
    buhara's avatar
    Erkek

kardes gorelegtim setlerindende yararlan buyuk yarar goruceksin yanliz okulda ogrenmek olmuyor caba caba caba benim gibi tembel olma program sart kendine bir program yaz...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

hocam niye kurslara para bayılasın kı?

indir bi videolu anlatım izle öğren bele$e

PHP Türkçe Görüntülü Eğitim Seti

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben ne kursuna ne de okuluna gittim, aldım önüme kitabı, klavyeyi başladım bir yerinden. Hocam seviyorsan, istiyorsan elbet öğrenirsin.

Edit: Anlatım bozukluğu yapmışım.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben ne kursa ne okula falan gitmedim, aldım önüme kitabı klavyeyi başladım bir yerinden. Hocam seviyorsan, istiyorsan elbet öğrenirsin.

aynen phpnin kursumu olurmuş ya cok mantıksız bişey bence phpnin kursu forumlardır okadar 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:

KrypT bunu yazdı:
    Ben ne kursa ne okula falan gitmedim, aldım önüme kitabı klavyeyi başladım bir yerinden. Hocam seviyorsan, istiyorsan elbet öğrenirsin.

aynen phpnin kursumu olurmuş ya cok mantıksız bişey bence phpnin kursu forumlardır okadar 

kodlamayla aram yok ama mantıklı söylüyorsun.. senin kitapta okuduklarını ya da formlarda okuduklarını kursta sözlü olarak yapcaklar.. eğer püf noktaları varsa. onlarıda zxaten araştırmayla bulabilirsin..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 1633 Toplam Mesaj: 8