Web Programlama Bitirenlere Sorum Olucak
-
Arkadaşlar derslerden malum vakit kalmadığı için yazın kursa başlamayı düşünüyorum web programlamaya fakat bazı sormak istediklerim var en büyük sorunum öğrenememe korkum çünkü PHP de filan matematik gibi komutlar mevcutmuş yani yapamama gibi bişey olurmu çünkü gerçekten gönülle bu işi öğrenmeye çalışıcam yani gidersem kursa kendi kendime bişi yazabilme şeyim % ? her giden öğreniyomu yada ne kadar öğreniyo yada başka hangi kurs önerirsiniz.
-
insan azimle herşeyi başarır yeterki iste netronu tavsiye ederim sana.
-
%100 giden öğrenmiyo ordaki emeğe bağlı bişey ama bence işin içinde matematik var diye kendini korkutma çünkü 16 bilinmeyenli denklem felan sormuyolar. Daha çok mantık kastırıyosun. Bu işede bi isim bulamadıkları için matematik demişler :D:D
-
kardes gorelegtim setlerindende yararlan buyuk yarar goruceksin yanliz okulda ogrenmek olmuyor caba caba caba benim gibi tembel olma program sart kendine bir program yaz...
-
hocam niye kurslara para bayılasın kı?
indir bi videolu anlatım izle öğren bele$e
-
Ben ne kursuna ne de okuluna gittim, aldım önüme kitabı, klavyeyi başladım bir yerinden. Hocam seviyorsan, istiyorsan elbet öğrenirsin.
Edit: Anlatım bozukluğu yapmışım.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Ben ne kursa ne okula falan gitmedim, aldım önüme kitabı klavyeyi başladım bir yerinden. Hocam seviyorsan, istiyorsan elbet öğrenirsin.
-----------------------------aynen phpnin kursumu olurmuş ya cok mantıksız bişey bence phpnin kursu forumlardır okadar
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Ben ne kursa ne okula falan gitmedim, aldım önüme kitabı klavyeyi başladım bir yerinden. Hocam seviyorsan, istiyorsan elbet öğrenirsin.
-----------------------------aynen phpnin kursumu olurmuş ya cok mantıksız bişey bence phpnin kursu forumlardır okadar
-----------------------------kodlamayla aram yok ama mantıklı söylüyorsun.. senin kitapta okuduklarını ya da formlarda okuduklarını kursta sözlü olarak yapcaklar.. eğer püf noktaları varsa. onlarıda zxaten araştırmayla bulabilirsin..