Web Projesi - Ya Siz Olsaydınız?
-
Merhabalar,
biz bir kaç mimar olarak bir bilgi paylaşım platformu oluşturmak istiyoruz. Yani wikipedia tarzı mimarlık ile alakalı ne varsa. Ayrıca eğlence platformu falan gibisinden bir şeyler düşündük. Daha fazlasınıda yapabiliriz, projede Psikolog, iç mimar, mimar, uluslararası ticaret arkadaşlar var. Ve hepimiz ingilizceye hakimiz, eğitim dilimiz ingilizce.
Şimdi biz öyle bir site kuralım diyoruz ki içerisinde mimarlığa dair vs vs çeşitli bilgiler kaynaklar vs olsun. Ama tam olarak bir içerik oluşturamadık. Yayın olarak ingilizce düşünüyoruz. isteğe bağlı türkçe de olabilir.
Diyeceksiniz biz nasıl yardımcı olabiliriz?
Kullanacağımız sistem, tam olarak içerik vs hiç bir şey belirlemedik. Araştırma içerisindeyiz. Siz olsaydınız e bu malzemelerle neler yapabilirdiniz? En iyisi için yada bu kesin hit getirir dediğiniz şöyle yapın farklı olur ilgi çeker vs vs. Bu tür içerik ve sistem önerilerinize ihtiyacımız var. Yardımlarınız için teşekkürler :)
-
daha geniş duşunebilirsiniz bence. eger wikipedia yapısında bir site dusunuyorsanız hem acıklaması hemde nasıl yapılır kısmı olmalı. atıyorum (kendi meslegimle ilgili) adam bi c#.net yazdıgı zaman ornek projeler, dokumanları, (daha public) hakkında yazılmış tezler gibi bircok veriyi dokebilirsiniz.
daha cok bilinmeyen uygulamaları donusturmeye calısın.
ne bileyim biraz daha ticarete dokulmus şeyleri public leyin. (Örnek: Bakanlıklara Baglı Uygulamaların Baglantı Örnekleri gibi.)
Hele birde alt tarafında soru cevap sekli gibi bi uygulamada koyarsanız şahsi gorusum tadından yenmez.
-
biz genelde bilgi paylaşımlı bir sistem oturtmak istiyoruz. Yani soru cevaptan ziyade insanlarında girip bilgi ekleyebilecekleri.
-
bende inşşat teknolojileri bölümündeyim bildiklerimi ve öğrendiklerimi paylaşabilirim.....
-
o zaman şimdiden başlayabilirsin :) web tasarımdan anlıyormusun? nasıl bir sistem kurabiliriz buraya? içerik falan ne olabilir
-
sistem için yardımcı olurum hatta elimde kullanmadığım win reseller da var.10 gb web alanı 100 gb trafik var eğer ortaklaşa bişeyer yapalm diyosan seve seve yardım edebilirim.bi domain almak sana kalır.php ve asp den orta derecede anlıyorum hacı... pm den mailini at çarçamba yada salı günüde olabilirr konuşabiliriz şimdi kafede taklıdığım için birdan kalkıcam..