Web Projesi İsteyene Fırsat ( Firma Rehberi )
-
Selamlar arkadaşlar,
2 senedir tek başıma uğraşacak bugünlere getirdiğim firma rehberi sitemi forumdan bir arkadaşa satmak istiyorum.Sitenin gidişatı, büyüyüşü ile ilgili , foruma açtığım konuları merak edenler araştırabilir. Şuan sitede de satışla ilgili bir sayfa var. Tüm detayları oradanda öğrenebilirsiniz. ( lütfen p.m istemeyin detayları konusunda, tüm gerekli şeyleri oraya kademe kademe yazdım. )
Bu siteyi tek başıma idare edemiyorum. Halbuki ciddi anlamda potansiyeli olan bir alan adı ve script var üzerinde.
Eğer; zamanı olan veya internetten bir proje ile ilgilenip ek gelir elde etmek isteyen arkadaşımız varsa, siteyi satmayı düşündüğüm fiyat üzerinden indirim yapabilirim. ( Ciddi olarak düşünen arkadaşları artık kolaylıkla ayırt edebiliyorum :) )
Site : http://www.isyerlerim.com
Not : TBT'den birine satmayı istemem, burdaki insanların web ortamına uzak olmayışıdır. Herşeyi sıfırdan anlatmak, öğretmek yerine, sadece tüyo anlamında yardımcı olabileceğim bir kitle olmasıdır. -
Yine mi satma konusu :S
Git r10dan sat burdan kimse almaz net hit ve reklam geliri ibraz edecegin sekilde ×6 olarak fiyatlandirma yaparak satabilirsin
-
Git r10dan sat burdan kimse almaz net hit ve reklam geliri ibraz edecegin sekilde ×6 olarak fiyatlandirma yaparak satabilirsin
-
hipokondriyak bunu yazdı
:D :D :D Evet hocam. Yok ya ben buradan olursa diye açtım konuyu.
-
Fiyat Güncellendi arkadaşlar. 1500 TL Tüm detaylar burada.
-
gelir modelini oturtamadın bır turlu hersey ekıp ısı katılıyorum. hayırlı satışlar
-
hipokondriyak bunu yazdı
gelir modelini oturtamadın bır turlu hersey ekıp ısı katılıyorum. hayırlı satışlar
Aynen öyle hocam. Maalesef internet aşamasında elimden geleni yaptım ama reel faaliyetleri bir türlü yapamadım. Ekip işi kesinlikle. Teşekkür ederim.
-
gelir yoksa para etmez, bedavaya firmanızı yayınlayacağız demişsen herkes verir zaten.
1500 lirayı emeğine göre istiyorsan, o senin bileceğin birşey ama kimse emeğe o parayı vermez.
-
patata bunu yazdı
gelir yoksa para etmez, bedavaya firmanızı yayınlayacağız demişsen herkes verir zaten.
1500 lirayı emeğine göre istiyorsan, o senin bileceğin birşey ama kimse emeğe o parayı vermez.
Geliri var hocam, şu son 3 aydır ama alacak arkadaşı tatmin etmeyecek miktarda. 100-120 TL arası aylık bir geliri var.
Sabit işim bu kadar yoğun değilken daha fazla uğraşabiliyordum, o aylarda 400-500 TL aylık geliri vardı. -
r10da da görmüştüm konunu hocam ama diğer arkadaşların dediği gibi gelir modeline göre para verirler. şu aşamada 400-500'e gider en fazla.
-
lepusmorris bunu yazdı
r10da da görmüştüm konunu hocam ama diğer arkadaşların dediği gibi gelir modeline göre para verirler. şu aşamada 400-500'e gider en fazla.
Haklısınız hocam, lakin dediğim gibi son 3 aydır benim ilgisizliğimden ötürü tatmin edici bir geliri yok arkadaşlar için. Detaylar kısmında belirttim özellikle ekip olark web projesi düşünenler için uygun olduğunu. Teşekkürler yorumunuz için.