Web Şablonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

iyi akşamlar herkese ilk önce nette bedava web şablonları günlerdir bakıyorum ama işimi gören şekilde yok tasarımım iyi değil ancak kodlama bilgim var asp ile . geçen bi mürit arkadaşımız http://mbsbilisim.com/ sitesini paylaşmış gayet hoşuma gitti buna benzer şablon lazım bana yada makalemi yayınlayabileceğim yardımcı olursanız cok sevinirim . şimdiden teşekkür ederim tekrar herkese iyi akşamlar :)

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ben teması güzel diye sölemiştim o muhabbetti sanırım :)  müritlerden @media nın sitesi zaten orası..

sadece asp mi yoksa html css falan var mı onlar varsa çok güzel templateler var ama ben kod bilmediğimden elimi süremiyorum birçoğuna..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

ya dediğim gibi asp bilgim var hocam ama gel gör ki hayatta tasarım cıkartaamıyorum bana sadece o tarzda bir şablon lazım kodları ben üstüne çalışırım :)

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

scriptmafia.org yığınla var :)

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim hocam :)

Toplam Hit: 817 Toplam Mesaj: 5