Web Sayfası Açma Sorunu (Yardım)
-
mrb arkadaşlar, 3 gün önce bilgisayarımda bir yavaşlama oldu, sitelerin % 90 civarını çok yavaş açıyor, bazılarını hiç açmıyordu, neyse format çektim driverları kurdum bu defa açanları da açmamaya başladı, google açıyor arama kelimesini yazıyorum arama sonuçları çıkıyor ama tıkladığımda site açılmıyor, dns ayarlarını değştirdim yine olmadı. modemde sorun vardır diye düşündüm modemi değiştirdim ethernet kablosunu değiştirdim, usb kablosu bağladım, şerefsiz ttneti 7 defa aradım ama nafile aynı sorun devam ediyor, Allahtan tahribatın sitesi açılıyor, sizin önerebileceğiniz bişey varmı ? 1 mbitlik sınırsız ttnet kullanıcısıyım ama internet bağlantı sorunları ile boğuşmaktan bıktım artık, o. çocukları ay sonunda fatura göndermesini biliyorlar ayda toplasan 1 hafta sorunsuz çalışıyor internet, aranızda 3g modem kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı? bu sorun düzelmezse adsl bağlantımı iptal ettirip 3g modem + minibook alıp bu eziyetten kurtulmak istiyorum,
-
hocam bizde onun için dünya konu açtık araştırsaydın ya :)
ttnetde problem var sürekli net gidiyor ışıkları yansada. olsada aşırı yavaş oluyor
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------hocam bizde onun için dünya konu açtık araştırsaydın ya :)
ttnetde problem var sürekli net gidiyor ışıkları yansada. olsada aşırı yavaş oluyor
-----------------------------
haklısın hocam, tahribat forum bölümünden bakındım ama gözden kaçırmışım sanırım,
Toplam Hit: 2722 Toplam Mesaj: 3