folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Web Sayfasi Degisiklikleri Mail Attirmak İstiyorum

Web Sayfasi Degisiklikleri Mail Attirmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Arkadaslar merhaba 

Bana bir masaustu uygulamasi lazim 

Aslinda tam olarak masaustu olacak illa diye bir sey yok calissin yeter

Ustedigim seyornegin tahribati ele alalim 

Tahribat.com/forum diyelim burada degisen seyler var yeni konu eklendi bana mail atacak degisiklik oldu diye simdi artik yeni sayfasi bu olfu son halinden sonra tekrat bir degisiklik oldu yine mail atacak atuyorum ben 5dakikada bir kontrol et dedim etsin olabilirse istedigim alani secip o alan da degisiklik olunca haber ver seklindede olabilir

Bunu yapaneklentiler var aslinda 

Web pagemonitor du sanirim 

Distill web monitor

Notipage var var exe 

Bu isi yapan cok var isterseniz onlqrdan birine bir sekilde mail atmayi saglayabilirsiniz isterseniz sifirdanda yapilabilir 

Ucret konusuruz yapilabildikten sonra kolqy

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Distill eklentisi mail atmıyor mu?

Sadece bi imza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    PcK0 bunu yazdı

Distill eklentisi mail atmıyor mu?

Atiyor ama asiri pahali ben kendi pc mde calistirsam yeterli bana masaustu yygulama lazim bulutda calistirip dunya para istiyor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Up up upp

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

bende bu tarz birşey arıyorum. Google dan takip edip tek bir anahtar kelime ile ilgili makale yayınlandığında bana bildirim yapsın. Mümkünmü ? bilgisi olan varmı ?

alektamovikmovik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı

bende bu tarz birşey arıyorum. Google dan takip edip tek bir anahtar kelime ile ilgili makale yayınlandığında bana bildirim yapsın. Mümkünmü ? bilgisi olan varmı ?

Aslinda benim istedigim cok basit bir sey programlama bilen birisi rahat yapar ama i

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    wordros bunu yazdı

Aslinda benim istedigim cok basit bir sey programlama bilen birisi rahat yapar ama i

google'ın alert özelliği varmış. Ordan ekledim anahtar kelimeleri. Şimdi bir masa üstü uygulaması çözmem lazım. bana sinyal çaksın kelime geçtiğinde. sıradaki sorun bu oldu :) Maillerimi kontrol edip bana haber verecek bir masaüstü uygulaması

alektamovikmovik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

R10 a bari bir konu acan olsa da en azindan oradan cozsek

Toplam Hit: 793 Toplam Mesaj: 9
web page kontrol check