Web Sayfasi Degisiklikleri Mail Attirmak İstiyorum
-
Arkadaslar merhaba
Bana bir masaustu uygulamasi lazim
Aslinda tam olarak masaustu olacak illa diye bir sey yok calissin yeter
Ustedigim seyornegin tahribati ele alalim
Tahribat.com/forum diyelim burada degisen seyler var yeni konu eklendi bana mail atacak degisiklik oldu diye simdi artik yeni sayfasi bu olfu son halinden sonra tekrat bir degisiklik oldu yine mail atacak atuyorum ben 5dakikada bir kontrol et dedim etsin olabilirse istedigim alani secip o alan da degisiklik olunca haber ver seklindede olabilir
Bunu yapaneklentiler var aslinda
Web pagemonitor du sanirim
Distill web monitor
Notipage var var exe
Bu isi yapan cok var isterseniz onlqrdan birine bir sekilde mail atmayi saglayabilirsiniz isterseniz sifirdanda yapilabilir
Ucret konusuruz yapilabildikten sonra kolqy
-
Distill eklentisi mail atmıyor mu?
-
PcK0 bunu yazdı
Distill eklentisi mail atmıyor mu?
Atiyor ama asiri pahali ben kendi pc mde calistirsam yeterli bana masaustu yygulama lazim bulutda calistirip dunya para istiyor
-
-
Up up upp
-
bende bu tarz birşey arıyorum. Google dan takip edip tek bir anahtar kelime ile ilgili makale yayınlandığında bana bildirim yapsın. Mümkünmü ? bilgisi olan varmı ?
-
wordros bunu yazdı
bende bu tarz birşey arıyorum. Google dan takip edip tek bir anahtar kelime ile ilgili makale yayınlandığında bana bildirim yapsın. Mümkünmü ? bilgisi olan varmı ?
Aslinda benim istedigim cok basit bir sey programlama bilen birisi rahat yapar ama i
-
sunyy2003 bunu yazdıwordros bunu yazdı
Aslinda benim istedigim cok basit bir sey programlama bilen birisi rahat yapar ama i
google'ın alert özelliği varmış. Ordan ekledim anahtar kelimeleri. Şimdi bir masa üstü uygulaması çözmem lazım. bana sinyal çaksın kelime geçtiğinde. sıradaki sorun bu oldu :) Maillerimi kontrol edip bana haber verecek bir masaüstü uygulaması
-
R10 a bari bir konu acan olsa da en azindan oradan cozsek