Web Sayfasi Goruntulenmesi Sorunu İle İlgili (Yazan:Underzero)
-
arkadaslar simdi birsey soracagim ama gulmeyin
cidden unutkanligim basima bela olacak birgun.
-
bazi mail sayfalarina (mynet vb) girdigimiz zaman sayfa goruntulenmiyor hani altta bitti yaziyor ama sayfa gelmiyor
bu sorunla ilgili bir ini dosyasi vardi onu yukledigimiz zaman sorun gidiyordu
ve support langue (gibi birsey) dosyasi vardi onun icinde oluyordu. ama bir turlu hatirlayamadim ve bulamadim.
hatirlayan varsa veya dosya ismini yazarsaniz sevinirim.
underzero
-
Ne alaka şimdi?? Sen, Set Time Out süresini geçmişsin we bilgisayarındaki bu işlerde uzman olan dll dosyası -adını unuttum- süre geçince sayfanın gösterimini durdurmuş. Ini mini öle bişiler yok..
Ne dll idi yaws!! Aklıma gelmiyo walla.
-
Kendin yazıyorsan programını gir ISS'ye ve oradan web sitesi özelliklerinden değiştir süreyi. Bak sayfadan da değiştirebilirsin. SetTimeOut'a süre atayarak...
Olum aşık oldum yaws. Ama beni hiç aramıyo. Bizim buraya geldi ama yüzünü bile göremedim daha.. Yaaaaa! Benim gibi adama yapılır mı bea!!

-
ya asik asik konusma ya
alla alla :)
-
langue support mu oyle bisi vardi adini bi hatirlayabilsem zaten halletmistim
icinde bi tane ini dosyasi vardi onu install ettigimiz zaman dil yukleme sorununu falanda hallediyordu.
hah bak simdi birsey daha yakaladim
burdan yola cikarsam bulurum
dil yukleme sorununu cozen bi dosya vardi bu dosyanin adi neydi ?
bi hatirlasam ???.ini dosyasiydi ama ne ?
-
-
Hocam ilk başta sağ tuşu tıklayıp dil kodlamasına gelip türkçe diceksin sonrada üstte otomatik seç var onuda tıklıcaksın bi yükleme sayfası çıkacak iptal de ondan sonra sayfaya yeniden gir girer bende giriyoo
Toplam Hit: 1954 Toplam Mesaj: 5