folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Web Sayfasına Müzik Ekleme (Kesintisiz)

Web Sayfasına Müzik Ekleme (Kesintisiz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Müridler web sayfama müzik eklemek istedim internette aradım kodu buldum ama malum sayflar değiştikce müzik yeniden başlıyor.İframe ile yapacaktım ıframeleri fazla sevmiyorum sıkıntı cıkarıyor.Nette baya aradım bir site buldum siteye player tasarımı seciyorsun istersen css ile sende yapabiliyorsun daha sonra müzigin linkini yazıyoryorsun isterseniz dogrudan youtube deki videolarıda müzik olarak sitede çalıyor ama tavsiye youtube de müzikleri çalarken gec doluyor gibi geldi bana bende videoyu alıp mp3 cevirip öyle verdim daha iyi takılmadan çalıyor.Neyse en sonunda size javascript kodu veriyor siteye eliyorsunuz çalıyor bu kadar.

Reklam olarak sadece player ın üztünde SCM Music Player yazıyor.

Bu konuye ben cokj aradım diger mürüidler fazla aramadan ulaşsınlar diye paylaştım umarım yardımcı olmuşumdur .

İşte beklenen o adres:http://scmplayer.net/    :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

o verdiğin sitede iframele yapıyor o işi ve tek sayfalık bir site olduğu için sen farkedememişsin sanırım

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

aynen iframesiz bu iş imkansız gibi bir şey

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

zamanında ben de uğraşmıştım. bunun için mp3 player yazmıştım. benim yazmış olduğum mp3 player yarı kesintili diyebiliriz. yani sayfalar değişinde kesinti oluyor ama sayfa açılınca kaldığı yerden devam ediyor müzik. buradan bakabilirsin

http://www.altunelmaio.k12.tr

Toplam Hit: 1451 Toplam Mesaj: 4