folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Sayfasından Mail İle Raporlama Alma

Web Sayfasından Mail İle Raporlama Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Müridler şimdi bir sitem var rapor almak istiyorum her hafta sonu siteye kim girdi kim çıktı diye. Bu giris ve çıkışlar veritabanında kayit diye bir tablom var burada tutuluyor onunla ilgili sıkıntım yok sorun bu raporlamayı sistem nasıl gönderecek yani ben sayfaya girmicem kendi gönderecek sunucu tafında mı birşey yapmak gerekiyor bunu çok merak ediyorum nasıl oluyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Crontab kullan eğer sistem seninse değilse cpanel falan varsa Cronjob ile yaparsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Crontab kullan eğer sistem seninse değilse cpanel falan varsa Cronjob ile yaparsın

Eyvallah kardeşim buldum natro da hosting panelde zamanlayıcı diye bir şey var ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    musa-90 bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Eyvallah kardeşim buldum natro da hosting panelde zamanlayıcı diye bir şey var ...

Hocam zamanlayıcıya bi php script yazıcaksın. Logların tutulduğu dbden bugün ve 7 gün öncesine kadar olan günlerin listesini mail atmasını istiyceksin. Php bilgin varsa yapabilirsin.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 600 Toplam Mesaj: 4