Web Server Kurulumu
-
arkadaşlar windows 2003 vds aldım ve kendi domainimi ekleyip yayın yapmak istiyorum bu konuda elinde ufak basit bir döküman olan varmıdır ?
-
plesk panel istemiyor musun
-
-
plesk istemiyorum sadece bi domain ekleyecem o kadar.
-
Windows İss kurulumu yapılandırılması diye arattır bir Youtube'de hangi featureleri istiyorsan eklersin ayrıca kurulumda FTP vs gibi tek site barındırıcaksan panel kurmana lüzum yok c:/inetpub/www mu öyle bir klasör oluşacak içine atarsın web dosyalarını yayınlarsınız
Ben şahsen Windows 2003 almazdım keşke en azından Windows 2008 r2 alsaydın
SeRDaR tarafından 20/Haz/14 11:28 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
Windows İss kurulumu yapılandırılması diye arattır bir Youtube'de hangi featureleri istiyorsan eklersin ayrıca kurulumda FTP vs gibi tek site barındırıcaksan panel kurmana lüzum yok c:/inetpub/www mu öyle bir klasör oluşacak içine atarsın web dosyalarını yayınlarsınız
Bu adam bu işi biliyor :)
-
HoLyCat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Bu adam bu işi biliyor :)
donanım özellikleri düşük o yüzden 2003 aldım şimdi iss dns yapılandırxım ama cname kaydı filan var domain panelinden ne ayar yapmama yada dns neler eklemme gerekli onlara bakıyorum .
yardım için teşekkürler.
-
ftp server kurucam lazım burası.