Web Site Google Ban

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Hocalar selam. Bir domainim bundan 15 yıl önce adsense den ban yemişti. Bunu nasıl açtırabilirim? Daha önce domainin sahipliği değiştirildi diye başvurular da açılıyordu diye sanki bir yerler de okumuştum. Böyle bir durum ile karşılaşan. Bilgi verecek varmıdır aramızda ?

alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    wordros bunu yazdı

Hocalar selam. Bir domainim bundan 15 yıl önce adsense den ban yemişti. Bunu nasıl açtırabilirim? Daha önce domainin sahipliği değiştirildi diye başvurular da açılıyordu diye sanki bir yerler de okumuştum. Böyle bir durum ile karşılaşan. Bilgi verecek varmıdır aramızda ?

En hizli google yapay zekasiyla isi yürütmek.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoker
    smoker's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı

Ban yeme sebebi içerikse tekrardan onaya gönderebilirsiniz. Link ise GSC üzerinden eski kalitesiz ve spam linkere disavow işlemi gerçekleştirin.

Tiryakinim, tiryakinim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

ban sebebi sahte trafikdi. @underzero belki dedim burada bu durumu yaşayan biri vardır ondan konu açtım hocam. Web site sahibi değişti diye başvuru yaparak düzeltmeyi deneyeceğim. Buraya da not düşerim kaynak oluşsun. teşekkürler.

alektamovikmovik
Toplam Hit: 224 Toplam Mesaj: 4
google adsense ban