folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Web Site Performans Sıkıntısı. (800 Kb Veri 640 Ms)

Web Site Performans Sıkıntısı. (800 Kb Veri 640 Ms)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar  aldığım paket digitaloceandan  10 dolarlık  olan paket  tek  cpu  1 gb ram var  aşşağıdada  cpu  kullımım var. Bazen Artsada Genelde %1-2 Civarında 

700- 800 kb veriyi 640 ms  de  çekmek  çok saçma  geliyor. Tek CPU olması etken midir ? VPS deneyimim az daha önce  aldıklarımda bi sıkıntı  yaşamamıştım. 
    Sitede Henüz trafik yok yeni hazırlıyoruz. 

Page Speed önerilerinde 1,4 kb tan tasaruuf et gibi önermeler olduğundan pek dikkate almadım.  Ha birde  Almanya Frankfurtta Sunucu.

Napayım 2 CPU 2  gb  ramli makineye geçeyimmi?

Ek : hayvan gibi css ve  js  çekme  olayları var. Minify edildi ama  işe  yaramadı
    Tarayıcı ön bellekleme  yapıldı ama  gene işe yaramadı

Nvidia tarafından 02/Eyl/16 19:53 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Yazılımsal bir sorun olmadığını düşünüyorsan bir ticket açıp incelemelerini isteyebilirsin.

donanım düşük tabi ama ... 

Bir çok etken olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

640 Ms ne? Gecikme mi, indirme süresi mi? Çekmek dediğin için indirme olduğunu varsayarak; 16Mbit bir bağlantın olsaydı gayet normal bir değer olurdu.

Ağır bulduğun ne?

CPU yerine bu ölçümü yaptığın grafiği koy sen.

buzukatak tarafından 01/Eyl/16 17:09 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acan
    acan's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

8 Megabit bağlantı varsa :

1000 kb indirir saniyede.

800kb lık veriyi, ortalama 0.8 saniye yani 800 ms de indirir.

Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    acan bunu yazdı

8 Megabit bağlantı varsa :

1000 kb indirir saniyede.

800kb lık veriyi, ortalama 0.8 saniye yani 800 ms de indirir.

Google  ın  verisi bu  640 ms  de  okuduk diyor. 200 ms  yi geçmesin diyor

Ama bi düzenleme yaptım  tarayıcı önbelliği  falan  umarım  işe yarar  biraz  

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozdemyr
    ozdemyr's avatar
    Erkek

Veritabanı sorgularını kontrol et. Muhtemelen çıktı oluştuktan sonra veri indirme hızında bir problem yok, çıktı oluşana kadar vakit harcanıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ek : hayvan gibi css ve  js  çekme  olayları var. Minify edildi ama  işe  yaramadı
    Tarayıcı ön bellekleme  yapıldı ama  gene işe yaramadı

Derdime bi çare a  dostlar..  İSteyene  pm ile site adresini gönderebilirim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Konuyu gizleyip adres vermek ister misin?

Düz html bi sayfa oluşturup onu kaç ms.de okuduğunu kontrol edebilir misin? yani db sorgusu js css çekmeyen bi sayfa. Tercihen yine 800kb

Bi de nerden test ediyorsun anlık olarakkontrol ettirtebilin mi?

Bol şans

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

load kaca kadar firliyor htop tan bakarmisin.

Toplam Hit: 1357 Toplam Mesaj: 9
performans site hız