folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Web Siteleri Pda Larda Nasıl Gorunur

Web Siteleri Pda Larda Nasıl Gorunur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ewet hocalar sorum bu normal bı web sıtesı mesela Tahribat Pdalarda yada cep telefonlarında gorunmesı ıcın ayrıyetten kodlanıyomu yoksa baska bıseylermı var normal sıte ıle pda gorunen sıte arasında kı fark nedır arastırdım fakat tatmın edıcı bı bılgı bulamadım bu bır arastırma konusu detaylı bılgı verebılecek olan varsa cok sevınırım

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

2005'te üye olmusun bu tarz sorular soruyorsun ? Tahribat bildiğin tahribat.Ama normal siteler kendilerine mobil tema tasarlar , resimleri küçük butonları büyük felan..örnek mesela http://bit.ly/flDENQ (benim sitem)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hoca 2005 2008 ne alaka :) tam acıklayıcı bılgı ıstedım eksık kalmıs olabılırım belkı 2005 den berı bu konuya hıc degınmemıs olabılırm 2011 de degınıyorum :) cvp lazım arkadaslar konu dısına takılmayalım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Hazıra beklemek o kadar da iyi bir şey değildir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hoca bu sımdı arastırma odevı :) hocaya al bu sıte http://bit.ly/dUgEil var oku bu ıste olay dıyemem server ıle nası bı baglantısı var yada nası kodlanıyomu subdomaine falan mı yonlenıy vs.. acıklayıcı bılgye ıhtıyacım var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca bu sımdı arastırma odevı :) hocaya al bu sıte http://bit.ly/dUgEil var oku bu ıste olay dıyemem server ıle nası bı baglantısı var yada nası kodlanıyomu subdomaine falan mı yonlenıy vs.. acıklayıcı bılgye ıhtıyacım var

-----------------------------

Odevi bize yaptırca yani ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hoca baltalayıp durma su konuyu odevı yapın mı dıyorz  bılgı verın dıyoruz bılıyosan yaz bılmıyosan da sus

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

hocam piyasada çok windows mobile ve palm os emulator var bence onlardan indir kur ve kontrol et ben öyle yapıyorum....

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

hacı bende windows mobile işletim sistemli pda var bi tane.

siteler normal gözüküyor. ama mesela opera'da mobile device veya normal device modu var.

mobile device'ı seçersen sitelerin mobil versiyonlarını açıyor, yoksa normal pcdeki gibi gözüküyor.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

tmmdır arkadaslar saoasınız hallettım yabancı kaynaklaradan cok karısık bı olay tmmdır

Toplam Hit: 1235 Toplam Mesaj: 10