Web Sitem Hakkinda Yorumlariniz
-
Selam muridler,
Restorantimin web sitesi acilmistir..Site hakkinda iyi veya kötu yorumlarinizi,eksiklerini ve önerilerinizi bekliyorum..Herkeze tesekkurler..
http://www.ravintolaephesos.com/
-
anasayfa ya bi kaç yemek resmi fln koysan daha hoş durur..onun dısında beğendim.
-
Maşallah mekanınız çok güzel. Böylesine hoş bir mekan için web sayfası biraz sönük kalmış gibi, fakat böyle uygun görmüşsünüz saygı duyarım.
Sayfanızda gözüme çarpanlar :
- Fotoğraflara tıklandığında yeni pencerede açılması ve diğer fotoğraflara geçiş için herhangi bir bağlantı bulunmaması. Tahribat'taki gibi bir sistem yapabilirsiniz fotoğraflar için.
- İletişim sekmesine restorantınızın dışarıdan bir fotoğrafını koysanız hoş olur.
- Sayfayı yaptırdığınız firma, kendi reklamını tasarımın boyutuna oranla büyük ayarlamış. Daha küçük olması gerekir bence.
Not : Sayfanızın dilini anlamadığım için yazılanlar hakkında yorum yapamıyorum, ki eminim bu güzel mekan hakkında çok güzel yazılar yazmışsınızdır.
Yanlış anlamamanız dileğiyle saygılar sunarım.
-
grafik boyutları yüksek onları düsür . bi anda acılsın böle parca pincik acılması kötülüyo bence siteyi flash bişeyde yapabilirdin aslında . .
-
Site çok güzel değil resimler falan geç acılıyorda mekan güzel hacı hayırlı olsun
-
Öncelikle hayırlı olsn çok güzel bi mekan olmuş.. Ancak bu yer TR'de değil mi ? bence Türkçe dil seçeneğide olmalı, değil mi ?
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle hayırlı olsn çok güzel bi mekan olmuş.. Ancak bu yer TR'de değil mi ? bence Türkçe dil seçeneğide olmalı, değil mi ?
-----------------------------Hocam restorant finlandiyada sanirim herkez fince biliyordur bu nedenle gerek görmedim
-
Güzel mekan (: Site biraz basit gibi ama isteneni veriyor,tasarım boğmuyor.Fakat resimler arasında geçiş olsaydı daha işlevsel olurdu.Hepsine ayrı ayrı tıklamak sıkıcı.