folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Web Sitem Hakkinda Yorumlariniz

Web Sitem Hakkinda Yorumlariniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Selam muridler,

Restorantimin web sitesi acilmistir..Site hakkinda iyi veya kötu yorumlarinizi,eksiklerini ve önerilerinizi bekliyorum..Herkeze tesekkurler..

http://www.ravintolaephesos.com/

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

anasayfa ya bi kaç yemek resmi fln koysan daha hoş durur..onun dısında beğendim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Maşallah mekanınız çok güzel. Böylesine hoş bir mekan için web sayfası biraz sönük kalmış gibi, fakat böyle uygun görmüşsünüz saygı duyarım.

Sayfanızda gözüme çarpanlar :

- Fotoğraflara tıklandığında yeni pencerede açılması ve diğer fotoğraflara geçiş için herhangi bir bağlantı bulunmaması. Tahribat'taki gibi bir sistem yapabilirsiniz fotoğraflar için.

- İletişim sekmesine restorantınızın dışarıdan bir fotoğrafını koysanız hoş olur.

- Sayfayı yaptırdığınız firma, kendi reklamını tasarımın boyutuna oranla büyük ayarlamış. Daha küçük olması gerekir bence.

Not : Sayfanızın dilini anlamadığım için yazılanlar hakkında yorum yapamıyorum, ki eminim bu güzel mekan hakkında çok güzel yazılar yazmışsınızdır.

Yanlış anlamamanız dileğiyle saygılar sunarım.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodLife
    GodLife's avatar
    Erkek

grafik boyutları yüksek onları düsür . bi anda acılsın böle parca pincik acılması kötülüyo bence siteyi flash bişeyde yapabilirdin aslında . .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Site çok güzel değil resimler falan geç acılıyorda mekan güzel hacı hayırlı olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Öncelikle hayırlı olsn çok güzel bi mekan olmuş.. Ancak bu yer TR'de değil mi ? bence Türkçe dil seçeneğide olmalı, değil mi ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Öncelikle hayırlı olsn çok güzel bi mekan olmuş.. Ancak bu yer TR'de değil mi ? bence Türkçe dil seçeneğide olmalı, değil mi ?

-----------------------------

Hocam restorant finlandiyada sanirim herkez fince biliyordur bu nedenle gerek görmedim

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Güzel mekan (: Site biraz basit gibi ama isteneni veriyor,tasarım boğmuyor.Fakat resimler arasında geçiş olsaydı daha işlevsel olurdu.Hepsine ayrı ayrı tıklamak sıkıcı.

Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 8