Web Sitem İçin Admin Paneli
-
arkadaslar ıyı aksamlar yenı bır web sıtesı yapmaya karar verdım guzel duzgun bır admın panelıne ıhtıyacım var elınde olan varsa yardımcı olabılır mı sımdıden tesekkurler...
-
ben sitelerime hiç admin paneli tyasarlamam özenerek. çizerim bir kaç tablo yazarım menü isimlerini içine altında da içerik değişir oh mis :) geçmiş konuları araştır bir kaç panel paylaşılmıştı sanırım. Nasıl bulursun aramadan bulamazsan bir kaç ay geriye git
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------ben sitelerime hiç admin paneli tyasarlamam özenerek. çizerim bir kaç tablo yazarım menü isimlerini içine altında da içerik değişir oh mis :) geçmiş konuları araştır bir kaç panel paylaşılmıştı sanırım. Nasıl bulursun aramadan bulamazsan bir kaç ay geriye git
-----------------------------bakıyorum hocam :) yapmısken duzgun bırsey olsun ıstıyorum :)
-
scriptmafia.org da çok güzel admin panel tasarımları var.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------scriptmafia.org da çok güzel admin panel tasarımları var.
-----------------------------hayırlı olsun nick altlığın :)
şöyle bana da müptezer yazasalar :D
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------scriptmafia.org da çok güzel admin panel tasarımları var.
-----------------------------incelıyorum hocam
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun nick altlığın :)
şöyle bana da müptezer yazasalar :D
-----------------------------
aylardır vardı ki zaten :| sadece değişti :)