Web Siteme Aktif Bot?
-
ben siteme bot eklemek istiyorum
gerektiğinde yorum yapıcak,
özel mesaj yollucak,geyik yapıcak
böyle bir bot war mıdır? yoksa yapılabilir mi? yapılabilirse nasıl yapıcam :)
-
benimde aklımda var böle bişey , ama nası olcak bilmiyorum en azından mantığını bilmiyorum :)
ama pesümüstün yaptığı bi tane bot vardı. çetleşiyosun onunla böle teke tek
-
Çetleşme botu ayrı,o msn botu :D web üzerindende aynı mantıkla bot yapılabilirde,denildiği gibi geyik yapan,post kasan botu biraz zor yaparsınız :D ha olmazmı olur ama zor :) anca şöyle olur,belli aralıklarla rastgele seçilmiş konulara "thanx-çok teşekkürler,klavyen dert görmesin-paylaşım mükemmel" gibi saçma ve kısa cvplar yazan bişey olabilir :D oda her kategoride işe yaramaz,sadece download bölümünde paylaşım konularına böyle cvp olur,o bölümlerde belkim :) onun harici bişi yapay zeka ister :D
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
Çetleşme botu ayrı,o msn botu :D web üzerindende aynı mantıkla bot yapılabilirde,denildiği gibi geyik yapan,post kasan botu biraz zor yaparsınız :D ha olmazmı olur ama zor :) anca şöyle olur,belli aralıklarla rastgele seçilmiş konulara "thanx-çok teşekkürler,klavyen dert görmesin-paylaşım mükemmel" gibi saçma ve kısa cvplar yazan bişey olabilir :D oda her kategoride işe yaramaz,sadece download bölümünde paylaşım konularına böyle cvp olur,o bölümlerde belkim :) onun harici bişi yapay zeka ister :D
-----------------------------şimdi holynin yaptığı icq bot gibi öğrenme şeyi olsa belki birşeyelr öğretiriz belkide coder olur :F
ben böyle bişi yapmak istiyorum ama gel görki asp bilgim üst düzey değil :)
foxxly ben chat bot udeğilde sitede takılan bot istiyorum
hea unutmadan bazı adminlere bod deniordu belkide gerçekten botturlar eğer botsalar holy bizede öğret şu işi :)
-
bi ara webwizturk de rakkoc yapmıştı. içinde cyber-ego geçen kelimelerden sonra hemen post atıyordu. cümleye bağlı olarakda değişik şeyler yazıyordu.
mesela : yapay zekalı bot muydu neydi böle bişiy yazınca ardından küsüyordu :D
recep burada takılıyodu ama göremiyorum uzun zamandır. onun yaptığı harbi bottu yani :D
diyodu yakında küfür edenleri banlama özelliği filan ekliycem diye ama site uçtu ondan sonra :|
-
deca var işte :D ondan sağlam bot yok...
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
deca var işte :D ondan sağlam bot yok...
neden veyahutta ne alaka -
gelen yazıyı botun tablosunda aratıcan eğer senin tabloda yazdığın kelime varsa ona göre cevap atıcak
msn botu ile hemen hemen aynı mantıkta
tablo şöyle olur
GELEN GİDEN
selam sanada selam :)
smileylerle fln süslersin
istersen random isim seçtirir ona göre mesaj attırırsın
ayşe,fatma,hayriye fln die sabit isimden çıkmış olur
oluru varmı? var ben yaptım oldu.kolay gelsin..
-
Rawkmetal bunu yazdı:
-----------------------------gelen yazıyı botun tablosunda aratıcan eğer senin tabloda yazdığın kelime varsa ona göre cevap atıcak
msn botu ile hemen hemen aynı mantıkta
tablo şöyle olur
GELEN GİDEN
selam sanada selam :)
smileylerle fln süslersin
istersen random isim seçtirir ona göre mesaj attırırsın
ayşe,fatma,hayriye fln die sabit isimden çıkmış olur
oluru varmı? var ben yaptım oldu.kolay gelsin..
-----------------------------biraz daha yardımcı olur musun?ve yaptığın botu paylaşır mısıın?