Web Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakimm
    manyakimm's avatar
    Erkek
    slm arkadaşlar acaba bana bir web sitesi kurmak için yardım edebilirmisiniz yani bana bu işi en basitinden anlatabilirmisiniz mesela ilk önce neler gereklidir hangi servise üye olunmalıdır hangi program kullanılmalıdır gibi ama bana bu işi sırasıyla en basitinden anlatırsanız sevinirim NOT:ne yazikki ben hiç bir program dilifalan bilmiyom ona göre .
    +
    slm arkadaşlar ben yeni bir site kurmak istiyorum ve bunun için bedeva iyi bir web hosting servisine ihtiyacım var bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim.
    +
    slm arkadaşlar ben yeni bir site kurmak istiyorum ve bu sitenin içinde üyelik sistemi ve forum olmasını istiyorum bunları sitedemde bulundurmak için nelere ihtiyacım var acaba en iyileri hangileridir yazarmısınız?

hepsini ayrı ayrı yazmak yerine hepsini bi yazı altonda topladım umarım yardımcı olursunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Erkek
    eğer hiç bilmiyorsan site yapmadan önce kendi bilgisayarında birşeyler yapmaya çalış. html öğren gerisi gelir.
    google' da arat html dersleri diye bulursun bişeyler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    webdersleri.com dan html we asp dersleri alabilirsin.
    +
    aspindir.com'da hazır forumlar falan war ne istersen her türlü...

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    kardiş kendine flash öğren onun gibisi yok bi kitap al ve proğramı bilgisayarına kur 2 ay içinde yutar bitirirsin flash ı basit sonuçta ok en güzel sitelerde burda yapılıyo artık

Carpe Diem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    selam kardeş wwwmemoalp.tr.cx adresine bi gir adam orda herşeyi sıfırdan atlatmaya başlamış neden html ögrenmeli diye bi ilnk var ikinci sırda ordan başla sonra yanındaki sonra onun yanındaki diye devam et işte bana özelden pm at oki ve ben sana yardımcı olmaya çalışırım.www.memoalp.tr.cx

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3LaX
    R3LaX's avatar
    Erkek
    Şuanda bana göre en geniş kapsamlı web derslerini http://www.webteknikleri.com/adresi sağlıyor benim çok işime yaradı sanada tavsiye ederim..
Toplam Hit: 2032 Toplam Mesaj: 6