Web Sitesi APK Ve İOS Nasıl Yapılır
-
Hocalar admin paneli sadece diyelim http://www.siteadi.com/admin
burayı nasıl uygulama halne getirebilirim?
-
android için webview, ios için de uiwebview koyacaksın hocam.. yönlendirme adreslerini de siteni yazacaksın.
Ancak google play ve apple store a koyma niyetindeysen büyük ihtimal bunu kabul etmezler.
-
yok hocam admin paneli ios yapmak istiyorum sadece
-
unbalanced bunu yazdı
android için webview, ios için de uiwebview koyacaksın hocam.. yönlendirme adreslerini de siteni yazacaksın.
Ancak google play ve apple store a koyma niyetindeysen büyük ihtimal bunu kabul etmezler.
hocam bu arada bilgim sıfır nasıl başlıycam online hazır yapan siteler var ama ios için yıllık 1000 lira istiyor adam
ulan alt tarafı admin panel linkini uygulamaya koyup telefona yükliycem 1000 lira niye :S
-
edit uygulamayı yaptım ama ios paket name falan oluşturmamı istiyor uzun iş hocam sertifikalarla uğraşmak v.s. acelesi yoksa sonra yardımcı olabilirm
unbalanced tarafından 21/Şub/16 13:59 tarihinde düzenlenmiştir -
ios marketi bilmiyorum da webview ile koyduğun uygulamalar play store' da yer alır.
-
unbalanced bunu yazdı
edit uygulamayı yaptım ama ios paket name falan oluşturmamı istiyor uzun iş hocam sertifikalarla uğraşmak v.s. acelesi yoksa sonra yardımcı olabilirm
tamam hocam yardımlarını bekliyorum
-
Hocalar elimde bi cordova projesi var. Android'de webview ile çalışıyor. IOS için derleyecek ve App store'a yükleyebilecek varsa ücretiyle halledebilecek birini arıyorum :)
App Store ücretinin yıllık olarak belirli bi tutarını vereceğim
cache tarafından 21/Şub/16 15:16 tarihinde düzenlenmiştir -
http://tasarlamag.com/web-sitenizi-iphone-uygulamasina-cevirin/
Yolunu buldum şu sitede anlatmış ama program MAC programı ben windos kullanıyorum.yardımcı olabilecek varsa şuan çok iyi olucak. 2 dk lk iş gibi duruyor
-
hocam programı yapmada bir şey yok, ipa ya çevirirken uygulama ile ilgili sertifika oluşturup yüklemek gerekecek, ancak aynı account u şirkette kullandığım için onun provision dosyasını da değiştirmem gerekecek.. Apple ın çok katı bir güvenlik şeyi var. Bireysel hesabım olsa sorun olmazdı yapmam