Web Sitesi İçeriği Hakkında Görüşleriniz.
-
Arkadaşlar eğer siz bir tane web sitesi açacak olsaydınız içeriği yönünden ne düşürdünüz. Öyle bir içerik olmalı ki uzun ömürlü, kalıcı bir site olsun. Tabi bunun yanında ilgi çekecek bir isim. Evet arkadşlar ben bir kaç tane içerikte ikilem arasında kaldım. Sizinde görüşlerinizi alayım dedim.(bazıları diyecek tasarımınıda biz yapalım sen otur çay kahve iç, haklılar ama değiller!)
-
Özgün ierik heraman tutulur ama bunu sana kimse söylemez veya söyleyemez otur bir ay kafa patlak orjinak bişeyler bul yok acil para kazanıcak bir site diyosan sana ufak bi tiyo git bi blok aç adıda free online poker gibi kumar içerikli bişey yap sonra kumar oyunlarının oynayışını yaz sonra site 1 ay tamamladıktan ve google sitenin indexledikten sonra googl ads ye başvur ortalama en düşük 1 dolar verir.
-
tabi kumarı bahane gösterip seni banlamassa eğer para lazımsa git adult site aç barlardan sex shoplardan aylık 30dolar a reklam al olsun bitsin tabi içeriği kendi hostunda barındırırsan daha bi katmerli olü hatta bide prezervatif yolla kargoyla sipariş üzerine 5 ytl karla falan hizmetleri geliştir zengin ol sonra türk telekom seni banlar gider kazandıın paralarla almanyada eşşek gibin bi server kiralarsın bööle gideer durur :D değil bu memlekette dünyadaki abazalar bi türkiye dolusu adamı zengin etmeye yeter inan :D not bu dedüklerim para lazımsa yapılacak bir davranıştır
-
aklıma gelse ben açarım heralde :P
-
yorumlarınız için teşekkürler. İçerik belirlendi, domain alındı, hosting kuruluyor. Sitenin içeriği öğretici dökümanlar(Mesela: php, asp,html,asp.net,flash öğreniyorum dökümanları) Web tasarımı hakkında yüzeysel yardım vs bilimum şeyler.
-
neden site aciyorsun
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------
neden site aciyorsun
-----------------------------
Ülkemde daha çok gerçek internet kullanıcısı yetiştirmek için.