folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Web Sitesi Kurcam Bu Paket Yardımcı Olur Mu?

Web Sitesi Kurcam Bu Paket Yardımcı Olur Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

müridler web sitesi kurmak istiyorum. ama açıkçası pek fazla bilgim yok. webmaster eğitim seti( http://www.siteyapmak.net/index.htm )yardımcı olabilir mi? eğer gerçekten faydalı bi paketse alıcam. kullananlar bilgilendirirse çok memnun olurum.

teşekkürler

Ha Ha!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Verdiğin paraya yazık olur.Warez'de onlarca eğitim seti var araştır biraz. Kod bilmeden site mite bunlar tırıvırı işler.

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

up

Ha Ha!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Wordpress kur, bilmiyosan googleye Wordpress kurmak yaz

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

gerek yok. wordpress öğrenmeye bak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam önce hazır sistemleri al tek tek kur.dene.

Wordpress senin için oldukça iyi bir deneyim olur.

Sonrada zamanla her eklenti veya değişiklik için bazı kodlarla oynaman gerekecek.Bu kodların ne olduğunu öğrenmeye başlarsın.

Zamanla ii bir seviyeye gelirsin.

Ama web site konusunda uzmanlaşmak istiyororsan ( bunu bir iş haline getirmek istiyorsan ) o zaman kursa gitmen şart.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Öyle programla, paketle olacak iş değil bu hocam.

Google en iyi öğretici olacaktır senin için. hangi sistemi kuracağına veya neyi yazacağına karar ver sonra Google yardımı ile başla. Yüzlerce hatta binlerce site var bu konuda.

En önemliside elinin altında tahribat.com var. Takıldığın yerde ne kadar basit olduğunu düşünsen de bütün soruları sorabilirsin. İllaki cevaplayacak birileri çıkacaktır.

Bak yukarda arkadaşlar başlamış bile sana yardımcı olmaya. Wordpress, Joomla vb. hazır sistemlerden de yararlanabilirsin...

İyi forumlamalar...

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

adamların sattığı programa bak birde sitelerine bak. kendilerine daha hayırları yok

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.siteyapmak.net/index.htm

Eğitim setleri bunun gibi bir site yapmayı öğretiyorsa hiç bulaşma hocam.

Düzenleme : 

"Kurt'a Sormuşlar 'Neden Boynun Kalındır?' Diye, Kurt; ''Kendi İşimi Kendim Görürüm de Ondan Demiş!..''

Sitelerine küçük muzip şakalarda koymuşlar, oh tadından yenmiyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaw şimdi CasTeaL hocanın postunu okuduktan sonra bu siteye girip yazdıklarını okudum.Adamlar joomla eğitimi hazırlamışlar =)

Önerim: Hocam joomla ya hiç bulaşma.Joomla güzel bir sistem ama açık çok.Birçok joomla siteye kendim index basmış biriyim.

Sana tavsiyem wordpress öğren başlangıç olarak.Sonra hemen Drupal e geç.Drupal üzerine sistem yok henüz.

Edit:

http://www.turboprofitsniper.com/ sitesinin html şablonunu kendine uyarlamış.Amatörce...
    Hatta o kadar amatör ki css şablonunu ve bazı image dosyalarını kendi hostuna almamış elemanlar..

Şimdi bunlar mı öğretecek site kurmayı ? Böyle site kurmak için pek bir bilgiye gerek yok.Host-Domain nedir, html hazır şablon uyarlama konusunda fikir sahibi olmak bile yeterlidir..
    Bunlardan çok daha iisi yapılır =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Bu siteye girip o eğitim setini satın alacak kimse var mıdır çok merak ediyorum.

Web sayfası bence şu anda iki sistem üzerinde ilerliyor:

1-Hazır Sistemler(Joomla vb..)

2-Kodlama(html,php vb..)

Eğer öğrenecek zamanım yok. Uğraşmakta istemiyorum diyorsan birinci sistemde zaten hazır web sayfaları var. Sen sadece kendine göre uyarlıyorsun. Bunun içinde çok kod kasmana gerek yok. Google amcadan faydalanarak rahatlıkla çözüme kavuşabilirsin.

Yok zamanım var ben bu işi iyice öğrenmek istiyorum diyorsan. Sana tavsiyem öncelikle çok iyi bir şekilde html öğren. Daha sonra CSS. En sonunda da bir programlama scripti öğren. Bu php de olabilir, başka script dilleri de olur. Ama örneklerle ilerleyerek öğren.

Bu işlerde tecrübe herşeydir. Acele etme zamanla herşey yerleşir.

Bilgi Güçtür.
Toplam Hit: 1696 Toplam Mesaj: 11