Web Sitesi Kurulumu Yardım Yada Domain Hack. Çok Karışık En İyisi Konuya Bakın.
-
Bunu konuya hack değilde sanki web sitesi kurulumu yardım gözüyle bakabilirsiniz arkadaşlar:) bu konularda şimdiye kadar hiç sitem olmadığı için bilgim yok:( İşte sorular:
Ftp şifresi ele geçirilen siteye tam anlamıyla neler yapılabilir? herşey dahil :) mysql adı ve şifreside ele geçirilmiş olsa (yani $mosConfig_user = $mosConfig_password = bu şifrelerin olduğunu sanıyorum.)bir mysql veri tabanı oluşturup nasıl sorgulatabiliriz bu veritabanını? Yada siteyi kendi üstümüze nasıl alabiliriz? (Domain hack) Bu siteye phpmyadminden giriş yapabilirmiyiz? Ve aklıma gelmeyen buna benzeyen sorular... -
Bu konudan cok anlamamama ragmen sana bildigim kadarıyla anlatayım...
FTP yani siteyr dosya upload edebılecegın kısmından index basabilirsin sonra FTP şifresini degiştirirsin... FTP den yapabılecegın bu kadardır...
Ama domain hack olayı once domain e whois cekip sonra domainin kayıtlı oldugu e-mail adresini bulup ve domainin alındıgı yeri bulup soonra da e-mail adresinin şifresini bulduktan sonra ( lamerlerde FTP şifresiyle aynı olma ihtimalı cook yuksek ) domain sitesinden şifremi unuttum diyerek oraya şifre ve acc adını alıp sonra da domain transferıyle kendı ustune baska bı sıteye tasımaktan ıbarettir...
Yanlışım varsa affola... -
sitenin kontrol paneli elindeyse(plesk,cpanel,helm vs.) rahatlıkla hostu ele geçirebilirsin. fakat adam domain nsleri deiştigi an host kullanılmaz hala gelir. diyelim domaininde şifreleri elinde o zaman o site komple senin demektir. mysqlden yeni veri tabanı olusturursun sora forum scriptini veya herhangi bi sciprtini ftpden upload edersin install yapar tepe tepe kullanırsın.
-
Ulaşabildiğim tek yer ftp. İndex atmak istemiyorum boşuna. Sınırsız subdomain hakları var. Siteyi sevdim :)
Ana sayfada kullanılan portal mambo. Admin tüm subdomainler ve mysql kullanıcı adı ve şifresini aynı yapmış ama mamboda değişik. Ftpden şifreyi bulamadım. Mambo kullanan arkadaşlar için bu soruyu daha önce sormuştum ama cevap alamamıştım.
Domain altında htpasswds altında şifreler var ama neyin şifreleri tam olarak çözemedim etc altındada şifreler ve bazı domainler var. cpanel dosyalarıda var. Ama şifreler ve nasıl kullanılcakları burası karışık biraz :( -
Abi eğer ftp şifresini aldıysan adamların sitesinin tamamını silebilirsin.İndex basabilirsin.Db(database) değiştireebilirsin.Yani Her bi boku yaparsın siteye
-
http://www.salsasalsa.com.au site bu zarar vermek istemiyorum silince elime bişi geçmicek. içinde bi gez sonra deki sil index at. atılmaz :)) mysql içine ulaşamadığım için şifreleri ele geçiremedim. olsun ilersi için planlarım var :,D
Toplam Hit: 1208 Toplam Mesaj: 6