Web Sitesi Kurumsallaşması
-
diyelim ki benim bi web sayfam var ve bu sayfadan para kazanıyorum. resmi olarak bi işlem yapmadım bu konu
hakkında domaini aldım sadece kurdum siteyi para kazanmya basladım. kazancım artmaya basladı. artık benım
bu siteden kazandıgım parayı resmileştirmeme gerek varmı? o şekilde devam edebilimiyim? resmileştirmek için
ne yapmam lazım şirket mi kurmam gerekli? atıyorum sitem reklam sitesi reklam alıyorum. buradfan para
kazanıyorum. zaman geçtikce gelirm arttıkca yapmam gereken işler nelerdir. krumsallaşmam mı gerekli.
saygılar
mürit
seadog
-
Yüklü miktarda para kazanılan bir web sitesinde kredi kartı konsolu vardır, bu konsolu oluşturabilmen için bazı evraklar gerekli, bu evrakları temin edebilmen için şirket olman şart... İlginç bir döngü =)
-
sitemde kredi kartıyla alakalı hiç birşey yok diyelim havale üzerinden nakitle yapıyorum o zamanda mı gerekli
-
Eğer olayı illegal yürütmek istemiyorsan şirket vezninde çalışman söz konusu sitenin devamlılığı açısından daha iyi olur =)
-
neo trilyonlar falanmı kazanmayı düşünüyon da resmiyet falan soruyon.. :D
şaka maka bi yana yok tabiiki ama çok para kazanırsan devlet tabiiki başına üşüşür vergi vercen diye :)
-
trilyon deilde merak ettim ondan sordum. yani bi yere kadar şirket falan olmadan yapabilirim bu işi