Web Sitesi Kurumsallaşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

diyelim ki benim bi web sayfam var ve bu sayfadan para kazanıyorum. resmi olarak bi işlem yapmadım bu konu

hakkında domaini aldım sadece kurdum siteyi para kazanmya basladım. kazancım artmaya basladı. artık benım

bu siteden kazandıgım parayı resmileştirmeme gerek varmı? o şekilde devam edebilimiyim? resmileştirmek için

ne yapmam lazım şirket mi kurmam gerekli? atıyorum sitem reklam sitesi reklam alıyorum. buradfan para

kazanıyorum. zaman geçtikce gelirm arttıkca yapmam gereken işler nelerdir. krumsallaşmam mı gerekli.

saygılar

mürit

seadog

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Yüklü miktarda para kazanılan bir web sitesinde kredi kartı konsolu vardır, bu konsolu oluşturabilmen için bazı evraklar gerekli, bu evrakları temin edebilmen için şirket olman şart... İlginç bir döngü =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

sitemde kredi kartıyla alakalı hiç birşey yok diyelim havale üzerinden nakitle yapıyorum o zamanda mı gerekli

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Eğer olayı illegal yürütmek istemiyorsan şirket vezninde çalışman söz konusu sitenin devamlılığı açısından daha iyi olur =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

neo trilyonlar falanmı kazanmayı düşünüyon da resmiyet falan soruyon.. :D

şaka maka bi yana yok tabiiki ama çok para kazanırsan devlet tabiiki başına üşüşür vergi vercen diye :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    trilyon deilde merak ettim ondan sordum. yani bi yere kadar şirket falan olmadan yapabilirim bu işi

Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 6