Web Sitesi Satın Alma İle İlgili Bir Soru
-
Arkadaşlar firmama site yapmak amacı ile aşağıdaki temayı satın almayı düşünüyordum. Fakat şöyle birşey dikkatimi çekti. Sepete ekleyince ek hizmetler çıkıyor. Orada kendi logonu ekleme ve renk değiştirme gibi seçenekler çıkıyor ücret karşılığı. Ben bu işlerde tecrübesizim şunu öğrenmek istiyorum. Ben bu temayı satın aldığım zaman kendi firma logomu ekstra ücret vermeden ekleyemeyecek miyim ? Ekleyemezsem ne anlamı kalır öyle değil mi ?
Ek olarak mühendislik, mimarlık, danışmanlık firması için önerebileceğiniz bir site tema var mı?
http://www.templatemonster.com/wordpress-themes/interna-wordpress-theme-58640.html
-
firmaya temayı senmi alıyon hocam ? ALLAH herkese senin gibi müşteri versin :)
-
DevilKingtr bunu yazdı
firmaya temayı senmi alıyon hocam ? ALLAH herkese senin gibi müşteri versin :)
Hocam firma benim.
-
Ben bunu almistim hocam
http://weblusive.com/buildpress/
Lakin saytin alirken remisleri fln olmuyor. Onlarin yerine atiyorum 500x400 yazan tek renkli resimleri veriyorlar.
Kendin sonra duzenliyorsun.
Ben bu hale getirdim :
(renklere takilma musteri oyle istedi :) )
Kolay gelsin hocam
-
Degistirebilirsin hocam tabiki wordpress panelinde bu ayarlar mevcut. Site renkleri konusunda css den degisim yapilabilir. Wordpress den anlayan birileri yardim ederler burdan sen satin al kurulumu ile ilgili yardimci olunur
-
-
flash hem seo açısından kötü hemde öldü artık web işlerinden fazla anlamıyorsan r10'da satılan kurumsal scriptlerden almanı tavsiye ederim kurulumuda yaptırırsın hem.
-
WP için themeforest.net den bak hocam fiyat olarak daha uygun olur hemde bizde küçük yardımlarla adam ederiz siteyi :)
-
Flasha bulasma oldurduler tamamen flashi cunku icerik okunamadigindan google a zarar vermesi yuzunden kaldirildi hemde cok kaynak tuketiyordu.
Html5 cok iyi bi teknolojo ayrica flashta yapilan butun hersey javascript css vs ile html5 uzerindede yapilabiliyor. Ancak yukarida saydiklarimi az cok anlaman ve okuman gerekiyorki duzeltme yapabilesin
Hic bilmeyen icin wp bicilmis kaftan cunku kurulumu ve yapilandirmasi oldukca basit kafana bisey takildigunda binlerce ornek bulup sorununu cozebilirsin tema alacaksan themeforest en iyisidir hem ucuz hem desteginde sorun olmaz. Hatta risk alirsan gordugun rakamin %40 altini o temayi uretene teklif edersen daha ucuza satin alabilirsin.