Web Sitesi Yapmak ! (İstek)
-
Selamın Aleyküm ;
önceden web page maker site yapmaya çalışıyodum yine dükkanın sitesini kurdum
www.oguntavukculuk.com ama referansları düzenliyeceğim onun içinde tamamaen baştan düzeltmem gerekir oda en az 3 günümü alır yani işe yaramz bişi
bana kullanışlı kolay web sitesi yapabiliceğim programları tavsiye edermisiniz. !
şimdiden tşküler.
-
"Selamun Aleyküm" bu iki oldu x)
ben de web page maker kullandım ve ondan kolayını görmedim.
edütbidüt:
http://tahribat.com/Forum-Harika-Bir-Webtasarim-Programi-bluevoda-Website-Builder-98950/
buna bi bak -
dreamweaver denedinmi hacı? gerçi o biraz profosyonel kaçar.. Html tema istersende artisteer kullan..10 numara site yaparsın
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
dreamweaver denedinmi hacı? gerçi o biraz profosyonel kaçar.. Html tema istersende artisteer kullan..10 numara site yaparsın
-----------------------------kodlama bilgilerim yok olurmu yinede
-
kodlama bilgin olmasıne gerek yok sadece programı çöz yeter.. Ama htmlyi karıştır öğren az ;) işine yarar her yerde :) Bide site buildermi ne öyle zımbırtılar vardı onada bak.. Ben host panel sayfamda görüyodum :) Çok güzel bişey diye aklımda kalmış :D
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bu dreamweaver parali mi degilse nerden indiriiyor indiremiyorum ?
-
Namo Web Editor
-
kod bilginiz yoksa dreamweaverı tavsiye etmem
-
web page maker dan kolayını bulacağını sanmıyorum.. mesela www.guvenliyasa.tv/demo 3 saatte yaptım 512 mb ram'li pc'de sadece wpm ile :))
-
türkçesi yok muydu bu zımbırtılarin:)